NLP in zakelijke omgevingen

Onze 6-daagse NLP Business opleiding voor professionals start over

Open inschrijving of maatwerk?

Open inschrijving

Meerdere keren per jaar starten wij onze opleidingen met open inschrijving voor individuele deelname. Zeer geschikt voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Speciaal voor professionals hebben wij een verkorte 6-daagse Business NLP opleiding. Bekijk nu alle programma's in ons trainingsoverzicht.

Alle trainingen bekijken  

Incompany training

Speciaal voor groepen bieden wij maatwerk NLP trainingen aan om overtuigender, klantgerichter, efficiënter te gaan communiceren. Dit varieert van een dag tot uiteindelijk een complete 17-daagse gecertificeerde opleiding die wij in-company kunnen verzorgen voor groepen medewerkers.

Maatwerk & Incompany

Organisatieontwikkeling

Ben je toe aan de volgende stap voor je team of organisatie? Onze trainers beschikken over tientallen jaren ervaring op het gebied van change management, intervisie, teamontwikkeling en organisatieontwikkeling. Hierdoor zijn wij een serieuze partner zijn op het gebied van Change en cultuursverandering.

Persoonlijk contact

Maatwerk programma's voor klanten

Strategische koerswijziging Brandweer Haaglanden

Keywords: Cultuur- en organisatieontwikkeling, houding en gedrag en procesbegeleiding

De regionale Brandweer Haaglanden stond voor de grote uitdaging om een cultuur- en gedragsverandering door te voeren op het gebied van preventie en voorlichting richting burgers. Speerpunt richting de burger: "Hoe voorkom je brand?" Deze strategische koerswijziging had impact op alle lagen en niveaus binnen de brandweer. Hoe laat je brandweermensen, die aangenomen zijn om brand te blussen, brand voorkomen?

 

Lees meer + video referentie

Coaching en teamcoaching binnen de ABN-Amro

Keywords: Teamontwikkeling, coaching en procesbegeleiding.

In 2014 is, door het toenmalig Hoofd Strategie van de ABN-Amro - Floris Kleemans, een nieuw initiatief gestart voor het opzetten van een uniform protocol voor economische transacties wereldwijd: het Uniform Economic Transaction Protocol (UETP). Deze visie is ontwikkeld via co-creatie met meerdere partijen waaronder overheden, multinationals en newconomy-denkers. Het team stond voor gigantische uitdagingen op het gebied van innovatie, strategie en visie ontwikkeling.

 

Lees meer

Zelforganiserende teams met meer eigenaarschap

Keywords: Teamontwikkeling, Situationeel Leiderschap en Procesbegeleiding (intervisie).

Binnen zorgpartners zijn diverse veranderingen doorgevoerd in structuur en samenstelling van teams. Tevens bleek er een duidelijke behoefte te zijn voor het versterken van de samenwerking en het teamgevoel. Door onvoldoende veiligheid spraken teamleden geregeld over elkaar in plaats van met elkaar. Het management heeft adequaat gereageerd en wilde de verantwoordelijkheid lager in de organisatie leggen met zelforganiserende teams.

 

Lees meer

Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?