NLP Opleidingen van NLP-NU

NLP opleidingen

Een NLP opleiding bij NLP-NU

Van harte welkom bij NLP-NU. We hopen dat je net zo enthousiast wordt over NLP als wij dat zijn. Als NLP-instituut onderscheiden wij onszelf door vanuit een brede en integrale visie (holistisch) naar NLP en persoonlijke ontwikkeling te kijken. Wij gaan wat dieper als de meeste NLP-instituten op het gebied van psychologie, patronen, ego en beschermingsstructuren.

Wat krijg je bij NLP-NU opleidingen

  • We zijn toegankelijk en warm met een zeer persoonlijke benadering.
  • Veel diepgang en een maximale leercurve.
  • Jouw proces staat centraal!
  • Kleine groepen: 10 - 15 deelnemers
  • Je krijgt een persoonlijke opleidingscoach toegewezen (24/7).
  • De nieuwste NLP-technieken (hNLP).
  • Een Internationaal Certificaat (ABNLP & NVhNLP).

De woorden NLP en NU zijn in onze opleiding verbonden met elkaar. “In het NU zijn” heeft voor ons een diepere betekenis waarbij emoties en denken overstegen worden. Je bent daarmee meer in het moment en bewust van alles wat er om je heen gebeurt. Elke verandering begint in het hier en nu. Je zou kunnen zeggen dat het “NU” staat voor: verbinding, alertheid, vertrouwen, rust, authenticiteit en geluk. Hieronder tref je onze trainingen en meerdaagse opleidingen aan:

Waarom zijn we anders met onze NLP opleiding?

Er zijn honderden NLP boeken en -instituten. Maar kennis betekent nog geen inzicht! Tijdens onze trainingen gaan wij een stapje dieper en werken we vooral aan jouw bewustwordingsproces. Onze trainingen lijken dan ook meer op een doorlopend coachproces van enkele maanden. Onze trainers werken direct in het moment met dat wat zich aandient. Hierdoor staat jouw persoonlijke proces centraal en wordt er direct ingespeeld op de interactie vanuit de groep!

Je groeit, gaat bewuster communiceren en meer in jezelf geloven. Je zelfvertrouwen, daadkracht, commitment en resultaten nemen direct toe tijdens de opleiding! Je leert om mensen en groepen boven zichzelf uit te laten stijgen doordat je zeer bewust bent van je communicatie. Met onze persoonlijke benadering worden hoofd & hart verbonden vanuit een diepgaand veranderingsproces.

Wij gunnen jou en ieder ander mens een prachtig groeipad naar een succesvol leven waarin ieder zijn/haar passie leeft. Een leven vol vreugde, vrijheid, ontspanning, acceptatie en flow. Dus leren leven vanuit jouw diepste waarden die belangrijk voor zijn waardoor het energie oplevert.

 

Waarom een NLP opleiding?

NLP geeft je inzicht in je eigen voelen, denken en handelen. Hierdoor leer je anders omgaan met de wereld om je heen. Je weet steeds beter wat triggers zijn waardoor jij je ineens anders gaat voelen of gedragen. En tot slot, 'hoe' je dit kunt veranderen in gewenst gevoel en gedrag. Je leert niet alleen effectiever communiceren maar ook coachvaardigheden en hoe je dichter bij jezelf blijft. NLP technieken geven je de mogelijkheid om: beter voor jezelf te zorgen, meer keuzevrijheid te ervaren en succesvoller te worden in dat wat je leuk vindt.

Onze NLP opleidingen

Wij starten meerdere keren per jaar onze gecertificeerde 15-daagse NLP practitioner opleiding. De term 'Practitioner' wil zeggen dat de opleiding voldoet aan de eisen die worden gesteld door de Amerikaanse NLP-bond (ABNLP). Met een Practitioner ga je een intensief veranderproces met jezelf aan. Na de opleiding kun je effectiever communiceren, weet je professionele coachtechnieken in te zetten en krijgt je tal van emotionele helingstechnieken om jezelf en andere te helpen met twijfel, angst, boosheid, zelfvertrouwen en veel meer. Een compleet pakket van tools en technieken om persoonlijk leiderschap te ontwikkelen. Wil je zakelijk beter presteren en inspireren? Kies dan voor onze verkorte NLP business opleiding van 6 dagen.

Hieronder tref je onze meerdaagse opleidingen aan:

Toepassingsgebieden van NLP met NLP opleidingen

Wil je weten wat je zakelijk kunt met NLP? Bekijk dan 'Wat' NLP precies kan betekenen in je werk binnen de verschillende toepassingsgebieden.

HRM: leer mensen sneller inschatten, doorgronden en coachen in hun carrière pad.
Coachen: ben je al coach of wil je coach worden? NLP vergroot je toolbox met meer dan 70 communicatie en coachtechnieken.
Teamontwikkeling: leer mensen en groepen boven zichzelf uit te laten stijgen.
Sales & Consultancy: leer effectiever en doortastender te worden tijdens klantcontact.
Trainingen en presentaties: leer overtuigend en inspirerend trainen met NLP.
Projectmanagement & Management: leer effectiever leidinggeven, beïnvloeden, motiveren en delegeren.

Een NLP opleiding bevat zo’n 200 pagina’s theorie, uitleg en tal van aanvullende oefeningen. Tijdens de eerste dagen leer je de basis communicatievaardigheden om goede gesprekken te voeren. Hoe bouw je aan veiligheid en verbinding tijdens een gesprek? Hoe kun je neutraal luisteren zonder oordeel of invulling? En waar gaat je aandacht naar toe? Je leert vlijmscherp observeren, waarnemen en tussen de regels door luisteren. De NLP modellen geven structuur en houvast. Daardoor leer je steeds beter sturen op het gespreksproces. Je bent continu bezig met kaders zetten en antwoorden in perspectief plaatsen. Dit geeft de cliënt al veel duidelijkheid over zijn/haar onbewuste patronen. Je oefent alle onderdelen in een coach setting vanuit de rollen: coach, cliënt en observator.

In de volgende fase leer je steeds bewuster te luisteren naar specifieke taalpatronen. Je leert de cliënt uitdagen met goede vragen. Dit geeft scherpte en verdieping! Tevens zet je bewust hypnotische taalpatronen in om jouw cliënt positief te beïnvloeden in zijn voelen – denken en handelen. Zo creëer je nieuwe mogelijkheden in het onderbewuste. Taal is een van de grootste onbewuste processen en vormt een belangrijk onderdeel tijdens coaching.

Tijdens de laatste fase van de opleiding leer je steeds meer interventietechnieken om een dieper liggend probleem van een cliënt te transformeren. Dit zijn technieken om emotionele blokkades, trauma of interne conflicten op te lossen. Deze technieken werken door in het zelf- en wereldbeeld van de cliënt waardoor nieuw gedrag mogelijk wordt. De totale Practitioner opleiding duurt zo’n 15 lesdagen! Wanneer je de smaak te pakken hebt kun je door met onze Master Practitioner van zo’n 12 dagen.