Reviews, ervaringen en referenties van cursisten en deelnemers

NLP practitioner deelnemer

"Deze NLP opleiding is een kado voor het leven"

NAOMI HUYCK - Sociaal domein Jongeren Coach - Rotterdam

Ik beoordeel de opleiding als goed. De combinatie van de trainers en de stof maakt dat je uitkeek naar het volgende weekend. De opleiding is in zijn geheel een proces waar je met elkaar doorheen gaat omdat je van te voren niet precies weet welke dynamiek...

Lees meer

NLP practitioner deelnemer

"NLP: een mooie, intense en waardevolle reis"

PAULINE AVONTUUR - Leidinggevende Facilitaire dienst - Zorgpartners Middenholland

Deze opleiding was een mooie, intense en waardevolle reis die veel meerwaarde heeft gebracht in mijn leven nu. Ik zou deze opleiding aan iedereen aanraden die...

Lees meer  

NLP practitioner

"Ik sta heel anders in het leven"

WILLY ZANDSTRA - Office manager

Voor mij was deze opleiding een cadeautje. Ik heb veel over mijzelf geleerd en daardoor ook over anderen. Ik sta nu al heel anders in het leven...

Lees meer  

Esther Dahlkamp

"Zonder NLP had ik dit heel anders gedaan"

ESTHER DAHLKAMP - Rayon manager - Supermarktketen

Ik ben nogal impulsief de opleiding in gegaan en wist niet goed wat ik er van kon verwachten. Vanaf het eerste moment werd mijn interesse gewekt en wilde ik meer weten. Het enthousiasme van de trainers werkt aanstekelijk. 

Lees meer  

NLP-NU_Agnes_Reijnders_diploma

"Jammer dat ik niet eerder op de hoogte was van deze NLP-opleiding"

AGNES REIJNDERS - Partner Landbouwbedrijf

De leerstof in de map tezamen met de uitleg was heel intensief. Trainers kwamen op mij sympathiek en rustig over. Maar hun directe feedback op gedrag van mensen maakte mij heel onzeker. Hierdoor werd ik regelmatig uit mijn comfortzone gehaald. Achteraf kan ik zeggen dat ik dit... 

Lees meer  

Michael Meinders

"Je persoonlijk proces is een absolute meerwaarde"

MICHAEL MEIJNDERS - Business Analist IT - ABN Amro

De NLP Practioner heeft mij veel meer gebracht dan ik van te voren had kunnen verzinnen. De uitdaging door de trainers om ook je persoonlijke proces aan te gaan is een absolute meerwaarde. Alles was goed verzorgd. 

Lees meer  

Jamila

"Verbetering van je leven start bij deze kanjers"

JAMILA BIJJIR  -  Interim manager - coach - ZZPer

De opleiding heb ik als erg fijn en leerzaam ervaren. Het heeft mij erg veel gebracht in mijn rol als zelfstandig interimmanager/coach. NLP-NU is een warme nest om te leren, groeien, te verbeteren en je veilig te voelen. 

Lees meer  

Anna_Paarlberg

"Ik kan beter bij mezelf blijven en sta steviger in mijn schoenen"

ANNA PAARLBERG - Schrijfster - coach - ZZPer

De nlp practitioner heeft me enorm veel gebracht. Er werden mij simpele oefeningen aangereikt die ik nog steeds toepas, waardoor ik beter bij mezelf kan blijven en sta steviger in mijn schoenen. 

Lees meer  

Annemijn (1)

"Opnieuw in verbinding met mezelf en in het NU"

ANNEMIJN EIJKEMA - Sociaal Pedagogisch Hulpverlener - Focus on Care

De door mij gevolgde training was heel bijzonder zowel qua energie als de omgeving. Een prachtige groep mensen bij elkaar. Weer in verbinding met mezelf. Nieuwe inzichten, inspiratie en valkuilen ontdekken. 

Lees meer  

Samantha

"Het mooiste cadeau wat ik mezelf kon geven"

SAMANTHA DE JONG  -  Commercieel medewerkster - Olijck

NLP leren is het mooiste cadeau dat ik aan mezelf heb kunnen geven. Dankbaar ben ik voor alle inzichten die ik nu heb meegekregen. Je kunt alleen zien wat je gelooft – Ik vergeet het nooit meer! Super bedankt!!

Lees meer  

bas_suzanne

"NLP geeft sturing om onze carrières te verdiepen"

SUZANNE JONGERIUS - Accountmanager - Motiva

We hebben samen genoten van een supermooie training waarin doeltreffende oefeningen, diepgaande kennis en ontspanning samen werden gebracht door de zeer professionele en ervaringsdeskundige trainers.

Lees meer  

Ervaringen uit verschillende NLP thema dagen/weekenden

Ik wilde jullie nogmaals bedanken voor deze NLP-dag. Wat moet het fijn zijn om zo’n mooie groep mensen naar een hoger niveau van (zelf-)bewustzijn te mogen tillen. Ik hoop voor iedereen dat ze niet alleen uit de cursus krijgen wat ze willen, maar beter nog, wat ze nodig hebben. En wat een geluk dat ze dat bij jou mogen. Vind je super begaand en open en ik weet zeker dat het een hele mooie ervaring gaat worden voor iedereen. Dus nogmaals dank en hopelijk kruisen onze paden zich in de toekomst weer!

Vriendelijke groet,

Farah Homayoni

In het stressvrij weekend heb ik stukjes van mezelf mogen ontdekken en uiten, waar in het dagelijks leven vaak geen ruimte voor is. Berry en Edwin creëren op een hele ontspannen manier de ruimte voor de zelfexpressie die we meestal niet aandurven. Ik heb een aantal pijnen kunnen identificeren en helen, die nooit eerder in zo'n duidelijke vorm naar buiten zijn gekomen. Hierdoor heb ik mezelf beter leren kennen en heb ik ervaren dat ik degene ben die mijn leven in de hand heeft en dat ik me niet door pijn en angst hoef te laten leiden. Ik kwam dit weekend uit met een boost van energie, motivatie en liefde voor mezelf. Dit zie ik vooral terug in de manier waarop ik sinds deze training zorg voor mijn lichaam en geest. Met veel meer aandacht en liefde, wat me een stuk gelukkiger maakt. Dit trainingsweekend is een ervaring waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Eentje waar ik energie uit haal op momenten dat het 'je bent het niet waard'- stemmetje in mijn hoofd de kop op steekt.

Het stressvrij inspiratieweekend heeft veel voor ons betekend en in werking gezet. Binnen onze relatie kunnen we samen effectiever en op een prettigere manier met elkaar communiceren. Op persoonlijk vlak hebben we beide stappen gezet die bepalend zijn voor onze carrière. Verschillende ademhalingsoefeningen, die we tijdens het NLP weekend kregen aangereikt, zetten we beide dagelijks in zodat we over het geheel gezien, beter functioneren.

Allereerst wil ik jullie ontzettend bedanken voor het onwijs gave weekend. Wat jullie dit weekend voor elkaar hebben gekregen in slechts drie dagen was echt geweldig. Zelf ben ik al druk bezig met bewustzijn, maar dit weekend heeft het weer behoorlijk aangezwengeld omdat je door de waan van de dag toch weer verstrikt raakt in het alledaagse en zeker niet bezig bent met het nu. Sinds het weekend zit ik nog in een soort van roes die heerlijk voelt. Er zijn zeker wel wat situaties geweest waarin er stress naar boven kwam maar ik kon het ook weer heel makkelijk van me af laten glijden. Acceptatie en loslaten en dat is een onwijs gaaf gevoel als je er op die wijze mee om kan gaan. De groep was erg leuk, klein en intiem en de locatie was zeer rustgevend en ontspannen. Net of ik een weekend in de Ardennen was. Ik vond de groep echt erg leuk en het gevoel was goed waardoor het allemaal van zelf ging. Ik heb veel van een ieder mogen leren en de feedback was zeer waardevol. Ik heb mezelf voorgenomen dit (soortgelijke sessie) 2 keer per jaar voor mezelf te doen om weer even tot mezelf te komen en weer te realiseren wat belangrijk is.  Resume, ik heb een top weekend gehad waar ik jullie heel erg voor wil bedanken.

Wat ik ook al met Edwin en Berry had gedeeld, ik voel me bevoorrecht dat ik tijdens het weekend zulke mooie mensen heb ontmoet, jullie hebben stuk voor stuk met je eigen verhaal mij weten te raken. "MEER van jezelf houden, houdt nooit op!!

Het was een superweekend. Moe maar voldaan ben ik thuis gekomen.  Ik voel de positiviteit al 2 dagen om me heen. Allemaal nog bedankt voor jullie bijdrage aan mijn positieve gevoel.

Wat een bijzonder weekend! De foto’s spreken wat mij betreft voor zich:) Persoonlijke groei is een dynamisch proces waar van jezelf houden en jezelf kennen centraal staan. Hierin hebben we samen, en ieder voor zich, een mooie stap voorwaarts gezet! Je bent altijd meer dan je denkt en geniet bewust van NU!

Nogmaals wil ik jullie bedanken. Johan gaf een prachtige metafoor aan tijdens zijn Aikodo training dat men iedere keer bezig is met het ont-wikkelen van zichzelf om tot de kern te komen. Dit weekend heb ik mezelf weer een stukje kunnen ont-wikkelen en ben daar enorm dankbaar voor. Tevens voel ik me bevoorrecht dat ik tijdens het weekend zulke mooie mensen heb ontmoet, die stuk voor stuk met hun eigen verhaal mij hebben weten te raken.

Chers amis,
Bedankt voor de mooie nieuwe verkregen inzichten!.
Je vous embrasse trés fort, bisou

Start vandaag nog met jouw persoonlijke ontwikkeling!

k=rsa;p=MIGfMA0GCSqGSIb3DQEBAQUAA4GNADCBiQKBgQDeMVIzrCa3T14JsNY0IRv5/2V1/v2itlviLQBwXsa7shBD6TrBkswsFUToPyMRWC9tbR/5ey0nRBH0ZVxp+lsmTxid2Y2z+FApQ6ra2VsXfbJP3HE6wAO0YTVEJt1TmeczhEd2Jiz/fcabIISgXEdSpTYJhb0ct0VJRxcg4c8c7wIDAQABv=DMARC1; p=none; rua=mailto:rua@dmarc.brevo.com