NLP opleiding

Waarom een NLP-opleiding?

Wil je aan de slag gaan met je gedachten, zintuigen en gevoelens om bewust te worden en beter te communiceren? Dan is een NLP opleiding zeer geschikt voor jou. Ontwikkel jezelf verder en haal meer uit relaties en je carrière. NLP leert je bewuster en effectiever te communiceren. Onze NLP opleiding zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt in je vaste handelingen en patronen. De eerste stap naar verandering is inzicht. Wij helpen je aan de slag te gaan met factoren die je bewustwording beïnvloeden.

IMG_5361

Wat is NLP?

De afkorting NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Wij houden ons binnen NLP bezig op welke wijze mensen zintuigelijk (neuro) informatie verzamelen, dit verwerken (linguïstisch) en vervolgens omzetten in (bewust) gedrag (programmeren). Het is een effectieve methode om te bekijken wat de drijfveren en motivaties zijn en hoe zij handelen. Wist jij dat ruim 90% van deze processen onbewust gebeuren? Wanneer je bewust wordt van deze handelingen krijg je meer grip op jouw gedrag.

Welk niveau is er nodig voor een NLP opleiding?

Voor onze NLP opleidingen is een hbo werk- en denkniveau gewenst. Elke deelnemer ontvangt een certificaat bij een minimale deelname van 80%. Je ontvangt het certificaat tijdens de laatste twee dagen van de opleiding, het integratieweekend. Een diploma behalen behoort ook tot de mogelijkheden. Er zal dan een theorie- en praktijkexamen worden afgenomen. Onze NLP opleiding wordt gegeven midden in de omvangrijke natuur bij Leefgoed De Olifant in Nieuwkerk aan den IJsel. Bij goed weer maken we ook gebruik van de faciliteiten buiten, er is bovendien altijd ruimte om een wandeling te maken in de mooie omgeving.

NLP-trainingen en opleidingen

Wij bieden de volgende trainingen en opleidingen aan:

 

Wil je graag meer te weten komen over een NLP opleiding? Bezoek dan onze introductietraining. Maak kennis met ons team en leer over de opbouw van onze opleidingen en wat je ermee kunt. Onze bijeenkomsten hebben een interactieve aanpak waarbij je direct aan de slag gaat.

Direct inschrijven

Schrijf je nu in voor onze GRATIS introductietraining. Heb je een vraag over NLP of één van onze opleidingen? Neem gerust contact met ons op.

Gratis NLP Training

Schrijf je NU in voor de eerstvolgende GRATIS introductietraining op:

Start vandaag nog met jouw persoonlijke ontwikkeling!