NLP - voor wie?

Voor wie is NLP geschikt?

Onze NLP-NU opleidingen zijn uitermate geschikt voor iedereen die meer uit zijn/haar carrière, gezin of relaties wil halen. Tevens is onze 6 daagse NLP Business opleiding uitermate geschikt voor professionals waarvoor communicatie een belangrijke rol speelt.

Opleidingsniveau

Onze NLP-NU opleidingen worden gegeven op HBO-niveau. Wij geven les volgens het CRKBO wat betekent dat het een officiële beroepsopleiding is. Onze certificering voor de 17 daagse is volgens de ABNLP richtlijnen en vindt plaats tijdens de laatste 2 dagen van de opleiding (integratieweekend). Ieder ontvangt een deelnemerscertificaat bij voldoende deelname (80%). Wil jij jezelf uitdagen om een NLP diploma te behalen dan wordt er zowel een theorie- als praktijkexamen afgenomen. Gemiddeld vindt er één opleidingsweekend per maand plaats.

Tussen de opleidingsweekenden ga je aan de slag om de stof te integreren. Dit doe je in kleine intervisiegroepjes. De gemiddelde studiebelasting zal voor de complete 17 daagse NLP Practitioner en Master practitioner naar schatting liggen op:

  • Lesuren: 16 uur per maand (2 dagen p/m)
  • Oefenuren: gemiddeld 2 uur per week
  • Studie uren: gemiddeld 2 - 4 uur per week (afhankelijk achtergrond, werkervaring en werkomstandigheden)
IMG_20170508_094856

Studie aanvangsniveau

Wij adviseren om minimaal een MBO+ werk- en denkniveau te hebben alvorens deel te nemen aan onze NLP Practitioner en Master practitioner opleiding.

Vrijstelling voor de Master practitioner

Deelnemers die de NLP Practitioner opleiding bij een ander instituut hebben gevolgd kunnen zonder problemen instromen in onze Master Practitioner opleiding. Zij krijgen vrijstelling voor specifiek onze NLP Practitioner opleiding.

Start vandaag nog met jouw persoonlijke ontwikkeling!