NLP & hNLP gecertificeerd

NLP en hNLP gecertificeerde opleidingen

Als gerenommeerd opleidingsinstituut voldoen wij aan de gestelde eisen om onze deelnemers volgens de internationale standaard te certificeren op het vlak van NLP en hNLP bij het volgen van onze gecertificeerde 15- daagse opleiding. Onze NLP opleidingen zijn dus volledig erkende opleidingen!

HNLP-logo

International Association of HNLP and Hypnosis (hNLP).
Wij zijn aangesloten bij de hNLP association opgericht door John Overdurf. Deze Amerikaanse psycholoog is samen met zijn voormalige vrouw grondlegger van de hNLP. Zij hebben de afgelopen 10 jaar bestaande NLP technieken doorontwikkeld tot hNLP wat staat voor humanistic Neuro Linguistic Psychology. Deze technieken zijn krachtiger, sneller en effectiever en werken sterker door op het onderbewustzijn. Lees hier meer over de verschillen tussen NLP en hNLP.

logoamerican_ABNLP_transparant

American Board of Neuro Linguistic Programming (ABNLP).
Wij zijn officieel aangesloten bij de ABNLP onder lidnummer N33107. Dit betekent dat wij aan de internationale eisen voldoen om mensen te certificeren voor onze 15-daagse NLP opleidingen (120 contacturen). De ABNLP schrijft voor welke thema’s, onderwerpen en technieken in deze officiële “NLP Practitioner” en “NLP Master practitioner” opleiding dienen te zitten. Je ontvangt een deelname certificaat na het voltooien van de 15-daagse (bij 80% aanwezigheid en succesvol afronden van het integratieblok). Tevens krijg je een stempel volgens de hNLP association. Daarnaast is er de mogelijkheid een diploma te behalen die voldoet aan onze interne kwaliteitseisen. Hiervoor is het succesvol afronden van een examen vereist. Onze verkorte opleidingen voldoen niet aan de officiële criteria voor certificering (o.a. de 6- daagse Business practitioner). Je ontvangt wel een deelname certificaat.

crkbo_instelling_rgb

Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).
Wij ondergaan periodiek een instellingsaudit door het CRKBO . De audit wordt uitgevoerd door het Centrum Post Initieel Onderwijs (CPION). CPION is een onafhankelijke organisatie, met veel ervaring op het gebied van de inhoudelijke toetsing van opleidingen. Hierdoor staan wij ingeschreven in het CRKBO Register Instellingen. Mede hierdoor is onze opleiding vrijgesteld van BTW.

Start vandaag nog met jouw persoonlijke ontwikkeling!