Het NLP-NU team

IMG_Berry_de_Boer

BERRY DE BOER - Oprichter NLP-NU - hNLP trainer

Met 12 jaar ervaring in interim- en changemanagement weet Berry hoe belangrijk communicatie is in veranderende omgevingen. In zijn optiek is NLP de sleutel naar de juiste gedragsverandering om succes, transformatie en verbinding te realiseren binnen organisaties en teams. Berry weet op een natuurlijke manier vertrouwen en diepgang te creëren. Zo wordt er vanuit harmonie en rust een proces op gang gebracht om mensen dichter bij zichzelf en elkaar te brengen. Berry heeft een passie voor het Enneagram, energiemanagement, verdieping en spiritualiteit. Tijdens zijn trainingen verwijst hij veelal naar wetenschappelijk onderzoek om zijn visie te onderbouwen. Deze inzichten weet hij op een luchtige manier te integreren in de training waardoor het geheel interessant, boeiend en inspirerend wordt. Berry is al 20 jaar bezig met meditatie, energie en bewustwording. Inmiddels heeft hij honderden levens zien transformeren in meer geluk, liefde en ontspanning in combinatie met zakelijk succes. Lees hier een interview met Berry.

Email: b.de.boer@training-nu.nl
Mobiel: 06 – 11 494 701
Edwin

EDWIN LUIJENDIJK - Oprichter NLP-NU - NLP trainer

Edwin is ruim 15 jaar actief als (Team) trainer en Mental coach binnen ondernemingen en opleidingsinstituten. Hij zet zijn enthousiasme en liefde voor NLP in als middel om mensen met elkaar te verbinden. Persoonlijke en Transpersoonlijke ontwikkeling houden Edwin dagelijks bezig. Het is zijn vak, zijn hobby en zijn favoriete gespreksonderwerp met vrienden. Hierdoor ervaart hij meer diepgang, puurheid en authenticiteit. Al sinds zijn puberteit vroeg hij zich af wie hij werkelijk was. Hier begon ook zijn interesse voor persoonlijkheidstypologieën en modellen. Deze interesse mondde uit in een zoektocht. De zoektocht heeft hem gebracht tot wat hij nu doet. Trainen vanuit het hart, effectief, betrokken, met respect voor elkaar en met oog voor het gestelde doel.
Email: e.luijendijk@training-nu.nl
Mobiel: 06 – 53 966 520
Cecile 3

CECILE VD HEUVEL - Sales/coach/organisator

Cecile is werkzaam als zelfstandig interim manager, trainer en coach. Door haar hoge energieniveau en humor werkt haar begeleiding aanstekelijk enthousiasmerend. Haar motto: be different, keep the difference, make a change!
Mobiel: 06 – 24 833 720
NLP-NU-Coach

TIRZA KRUITHOF - Coach & opleidingscoach

Tirza heeft ervaring met individuele coaching en teamcoaching, ze geeft trainingen en workshops momenteel binnen de ouderenzorg, met als rol coach op de werkvloer. "Ze werkt graag in de rol van generalist. Ze is thuis in een grote diversiteit aan werkzaamheden en werk-gebieden. Netwerken, organiseren, plannen, coördineren en regelen zit in haar bloed, even als coachen en trainen. Ze luistert goed, stelt vragen en krijgt zo helder wat de behoeften zijn van degene die ze spreekt. Ze is een sensitieve observator, ziet wat er moet gebeuren, heeft ideeën, stelt doelen, pakt aan, zet door en rondt af. Ze vindt het heerlijk als haar dag anders loopt dan gepland. Ze is een optimist, coacht, motiveert en ondersteunt mensen inclusief haarzelf naar een zo goed mogelijk resultaat."

Email: tirzakruithof@me.com
Mobiel: 06 - 27 41 80 91

Start vandaag nog met jouw persoonlijke ontwikkeling!