Het NLP-NU team

berry nlp-nu

BERRY DE BOER - Oprichter NLP-NU - hNLP trainer / coach

Met 12 jaar ervaring in interim- en changemanagement weet Berry hoe belangrijk communicatie is in veranderende omgevingen. In zijn optiek is NLP de sleutel naar de juiste gedragsverandering om succes, transformatie en verbinding te realiseren binnen organisaties en teams. Berry weet op een natuurlijke manier vertrouwen en diepgang te creëren. Zo wordt er vanuit harmonie en rust een proces op gang gebracht om mensen dichter bij zichzelf en elkaar te brengen. Berry heeft een passie voor het Enneagram, energiemanagement, verdieping en bewustwording. Tijdens zijn trainingen verwijst hij veelal naar wetenschappelijk onderzoek om zijn visie te onderbouwen. Deze inzichten weet hij op een luchtige manier te integreren in de training waardoor het geheel interessant, boeiend en inspirerend wordt. Berry is al 20 jaar bezig met meditatie, energie en loskomen van overmatig denken. Inmiddels heeft hij honderden levens zien transformeren in meer geluk, liefde en ontspanning in combinatie met zakelijk succes. Lees hier een interview met Berry.

Email: b.de.boer@training-nu.nl
Mobiel: 06 – 11 494 701
Edwin nlp-nu

EDWIN LUIJENDIJK - Oprichter NLP-NU - NLP trainer / coach

Edwin is ruim 15 jaar actief als (Team) trainer en Mental coach binnen ondernemingen en opleidingsinstituten. Hij zet zijn enthousiasme en liefde voor NLP in als middel om mensen met elkaar te verbinden. Persoonlijke en Transpersoonlijke ontwikkeling houden Edwin dagelijks bezig. Het is zijn vak, zijn hobby en zijn favoriete gespreksonderwerp met vrienden. Hierdoor ervaart hij meer diepgang, puurheid en authenticiteit. Al sinds zijn puberteit vroeg hij zich af wie hij werkelijk was. Hier begon ook zijn interesse voor persoonlijkheidstypologieën en modellen. Deze interesse mondde uit in een zoektocht. De zoektocht heeft hem gebracht tot wat hij nu doet. Trainen vanuit het hart, effectief, betrokken, met respect voor elkaar en met oog voor het gestelde doel.
Email: e.luijendijk@training-nu.nl
Mobiel: 06 – 53 966 520
Foto Hypenzo voorstellen docent Mariëlle van de Walle

MARIELLE vd WALLE - van BOSTELENNLP trainer / coach

Als trainer word ik vaak omschreven als rustig, doortastend, lief en vertrouwd. Ik krijg ontzettend veel energie van trainen en coachen en daarmee anderen helpen zich persoonlijk te ontwikkelen. Zowel bedrijven als individuen help ik groeien mede dankzij mijn management achtergrond.

Ik verzorg tevens trainingen op het gebied van coachend leidinggeven bij bedrijven en coach ik particulieren 1-op-1 op basis van (H)NLP technieken. Verlieven is mijn specialisatie, liever zijn voor jezelf. Jezelf leren kennen, je eigen kracht ontdekken en dit inzetten zodat je lekker in je vel en lekker in je hoofd zit. Van mijn burn-out heb ik geleerd dat dit ontzettend belangrijk is. Als internationaal gecertificeerd NLP trainer ben ik ook één van de trainers bij NLP-NU.

Email: marielle@nlp-nu.nl

Mobiel: 06 – 270 44758
Cecile 3

CECILE VD HEUVEL - Sales/coach/organisator

Cécile is bekend met rollen als adviseur, trainer en coach. Ze werkt graag in verbindende ontwikkelopdrachten zoals groepscoaching, intervisiemethoden, verandering van cultuur, diversiteit en samenwerking. Ze schakelt snel en weet te boeien en te verbinden.

NLP is voor haar een samensmelting van inzichten, ervaringen, invloed op het verwerkingsproces en de lessen daaruit. Niets menselijks is haar vreemd. Ze ziet het pad van persoonlijke ontwikkeling als een avontuur; een proces van vallen en opstaan. Ontwikkelen doe je in eerste plaats voor jezelf, daarna voor de ander en als laatste voor het universum.

Cecile communiceert duidelijk en direct, confronterend waar nodig en ondersteunend waar mogelijk. Ze heeft verder sterk inzicht op het gebied van herstel na destructieve relaties.

Men is snel overtuigd van haar betrokken- en betrouwbaarheid; iemand bij wie je je snel thuis kunt voelen.  Ze heeft humor, is aanstekelijk enthousiast en kenmerkt zich door een hoog energieniveau.

Email: cecile@nlp-nu.nl

Mobiel: 06 – 24 833 720

Start vandaag nog met jouw persoonlijke ontwikkeling!

k=rsa;p=MIGfMA0GCSqGSIb3DQEBAQUAA4GNADCBiQKBgQDeMVIzrCa3T14JsNY0IRv5/2V1/v2itlviLQBwXsa7shBD6TrBkswsFUToPyMRWC9tbR/5ey0nRBH0ZVxp+lsmTxid2Y2z+FApQ6ra2VsXfbJP3HE6wAO0YTVEJt1TmeczhEd2Jiz/fcabIISgXEdSpTYJhb0ct0VJRxcg4c8c7wIDAQABv=DMARC1; p=none; rua=mailto:rua@dmarc.brevo.com