Ontstaan van NLP-NU opleidingen en trainingen

NLP-NU in vogelvlucht...

Hoe het begon

Na hun NLP opleidingstijd (2006 - 2009) bij de "Andromeda Academy" hielden Edwin en Berry geregeld contact met elkaar. Er was een duidelijke klik en ze deelde dezelfde inzichten. Beiden waren al lange tijd ZZP-er en hadden inmiddels veel ervaring opgedaan als zelfstandig trainer/coach/interim manager.

Gedeelde visie en waarden

Medio 2012 intensiveerde hun gesprekken en bleken ze steeds meer dezelfde visie en waarden te delen. Ze besloten de krachten te bundelen en meer samen te werken. De band werd hechter. Training-NU werd vanaf september 2013 geformaliseerd.

Hoofd & Hart

Naast zakelijke opdrachten voor het bedrijfsleven wilden zij allebei meer vanuit het Hart werken! Meer passie en beweging brengen om een mooiere en bewustere wereld te realiseren. Het was een lang gekoesterde droom om de levens van duizenden mensen te verrijken met NLP en bewustzijn. Vanaf 2015 werd NLP-NU een feit.

NLP-NU

In korte tijd heeft NLP-NU zich weten te profileren en haar plek veroverd als gerenommeerd NLP-opleidingsinstituut waar mensen een diepe transformatie ondergaan. Onze deelnemers worden opgeleid tot professionals die zich kenmerken door veel zelfreflectie en verhoogd bewustzijn.

Wij zijn dankbaar om met al onze 'deelnemers, trainers en coaches' samen te werken aan een bewustere en waardengedreven wereld!