Ervaringen van deelnemers en cursisten

"Ontzettend jammer dat ik niet eerder op de hoogte was van deze NLP-opleiding"

NLP-NU-diploma

AGNES REIJNDERS - Partner bij Landbouwbedrijf - Klaaswaal

De leerstof in de map tezamen met de uitleg was heel intensief. Trainers kwamen op mij sympathiek en rustig over. Maar hun directe feedback op gedrag van mensen maakte mij heel onzeker. Hierdoor werd ik regelmatig uit mijn comfortzone gehaald. Achteraf kan ik zeggen dat ik dit zéér waardevol vond! Mijn opleidingscoach was een schat. Een heel bijzonder persoon. De moeite die hij zich getroostte om ons als cursisten de stof eigen te maken is voor mij heel waardevol geweest! NLP-NU heb ik ervaren als confronterend en waardevol. Ontzettend jammer dat ik niet eerder op de hoogte ben geweest van deze opleiding. De map vond ik niet altijd plezierig om mee te werken. Moest veel zoeken om te ontdekken waar we op dat moment in welk gedeelte van de map bezig waren.

Integratie weekend: nadat jezelf gecoached bent en daarna iemand anders moet coachen tijdens het laatste weekend heb ik persoonlijk niet als plezierig ervaren. Dit kostte mij te veel energie. Aan de andere kant vond ik het wel weer heel leerzaam! Het heeft mij wel wel een extra boost gegeven om de leerstof meer eigen te maken.

Het oefenen in groepjes tezamen met een coach had voor mij meerwaarde. Prettig vond ik de omgeving waar we ons heerlijk in de natuur konden ontspannen. In het begin van de cursus was de lunch top! Ja, ik overweeg om de Master practitioner te gaan doen.

Cijfer: 8 voor de opleiding.

Start vandaag nog met jouw persoonlijke ontwikkeling!