NLP trainingen Den Haag

NLP trainingen Den Haag

Op zoek naar Persoonlijk- en Coachend leiderschap? NLP-NU is een uniek opleidingsinstituut waarbij jouw persoonlijke transformatie centraal staat. Wil je zelfverzekerder, effectiever en inspirerend  communiceren? Geen probleem! Of reken je liever af met oude patronen en valkuilen? Wat je ook wilt bereiken, NLP-NU gaat een stapje verder dan alle andere instituten.

Je krijgt een schat aan technieken en tools (meer dan alleen NLP) om jouw persoonlijke doelstellingen te realiseren. Tijdens de opleiding maak jij een persoonlijk transformatieplan waarbij je zeer intensieve begeleiding krijgt. Lijkt het je wat? Informeer dan bij NLP-NU trainingen Den Haag.

NLP (neurolinguïstisch programmeren) is een verzameling van tools, handvatten en inzichten om structuur te geven aan jouw denken - voelen en handelen. Je leert communicatie beter doorgronden en begrijpen. Na de opleiding heb je een set aan gereedschap om jouw leven een nieuwe richting te geven. We gaan dus een aantal maanden intensief met elkaar aan de slag en helpen we je om een professionele groei te realiseren.

nlp-nu trainingen cursus den haag

Ons aanbod

Vanuit Den Haag is het niet ver naar onze locatie op Leefgoed de Olifant (ongeveer 25 minuten reistijd). Daar geven we NLP trainingen Rotterdam - Den Haag in groepsverband op verschillende niveaus:

NLP Businessopleiding (doordeweeks)

In deze bondige, 6-daagse training leer je de basis van NLP. Je wordt je bewust van de processen die je houding en gedrag sturen. We gaan op zoek wat je motiveert en waarom. Met dat begrip kan je doelgericht werken en leven. De NLP Businessopleiding bij NLP-NU is een kernachtige, no-nonsense en praktijkgerichte opleiding.

NLP Practitioneropleiding (in het weekend)

Wil je doorleren op het gebied van NLP? In de NLP Practitioneropleiding leer je hoe je NLP-principes toe kunt passen op samenwerking en leiderschap. Na afloop van de opleiding ben je in staat om effectiever te managen, coachen en leidinggeven. Er zijn twee varianten van deze 15-daagse opleiding: een basisvorm en een mastervorm. De masteropleiding past bij jou als je al eerder een NLP-opleiding hebt gevolgd en je wilt verdiepen.

Alles op een rijtje

Wij bieden de volgende NLP trainingen en opleidingen aan:

Eerst meer weten over NLP en de coaches van NLP-NU? Kom dan naar een gratis introductiebijeenkomst.

De ervaring van oud-cursisten

Wat kunnen de NLP trainingen Den Haag voor jou betekenen? Dat laten we je liever vertellen door de cursisten die je voor zijn gegaan. Lees hier onze referenties.

Nu aanmelden?

Wil je zo snel mogelijk van start gaan? Kom vrijblijvend ervaren wat NLP is. Meld je aan:

Gratis NLP Training

Schrijf je NU in voor de eerstvolgende GRATIS introductie training op: