Cursus NLP

Cursus NLP

Communicatie is van groot belang: heldere communicatie versterkt je persoonlijke en professionele relaties. En als je inzicht hebt in de manier waarop je communiceert, krijg je meer begrip voor jezelf. Maar goede communicatie is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom bieden we een cursus NLP aan. Daar krijg je tools, handvatten en inzichten om je doelen te bereiken.

cursus NLP sfeerbeeld

NLP helpt je begrijpen

NLP staat voor neurolinguïstisch programmeren. De oprichters van NLP vroegen zich af hoe succesvolle mensen communiceren. Door ze te bestuderen, en vanuit hun observaties parallellen te trekken met de neuropsychologie, ontwikkelden ze een holistische aanpak om communicatie mee te sturen. Door NLP toe te passen, kan iedereen uitdagingen aangaan met inzicht en innerlijke rust.

Kan NLP-NU je helpen?

Onze kracht ligt in een persoonlijke aanpak: geef aan wat je wilt bereiken en wij helpen je. In de cursus NLP leer je de NLP-theorie toepassen op jouw situatie. Je leert samen met een groep op onze opleidingslocatie op Leefgoed de Olifant. We bieden twee varianten aan:

NLP Businessopleiding

Dit is een bondige, 6-daagse training over de basis van NLP. Hierin maken we je bewust van de processen die je houding en gedrag sturen. Zo leer je kracht uit jezelf te halen. Deze cursus NLP is praktijkgericht en no-nonsense: je kunt gelijk aan de slag met de kennis die we aanbieden. De opleiding vindt doordeweeks plaats.

NLP Practitioneropleiding

Ben je op zoek naar verdieping in NLP? De grondige 15-daagse Practitioneropleiding gaat een stap verder dan de Businessopleiding. Je leert jezelf ontplooien, anderen coachen, interventies plegen. Je duikt diep in de theorie; je leert NLP toepassen op management, leiderschap en coaching. De opleiding vindt in het weekend plaats, waardoor het praktisch te combineren is met een fulltimebaan. We bieden ook een Master Practitioneropleiding aan als je al ervaring met NLP hebt.

NLP-NU leren kennen

Eerst kennis maken met NLP voor je de sprong waagt? We organiseren met regelmaat een vrijblijvende introductieavond. We laten je kennis maken met NLP en we doen een paar praktische oefeningen. We bespreken, met een kopje koffie (of thee), samen met jou of een cursus NLP bij je past.

Meld je hieronder aan voor de introductieavond.

Wil je weten hoe je voorgangers de cursus hebben beleefd? Lees hier over hun ervaringen.

Gratis NLP Training

Schrijf je NU in voor de eerstvolgende GRATIS introductie training op:

k=rsa;p=MIGfMA0GCSqGSIb3DQEBAQUAA4GNADCBiQKBgQDeMVIzrCa3T14JsNY0IRv5/2V1/v2itlviLQBwXsa7shBD6TrBkswsFUToPyMRWC9tbR/5ey0nRBH0ZVxp+lsmTxid2Y2z+FApQ6ra2VsXfbJP3HE6wAO0YTVEJt1TmeczhEd2Jiz/fcabIISgXEdSpTYJhb0ct0VJRxcg4c8c7wIDAQABv=DMARC1; p=none; rua=mailto:rua@dmarc.brevo.com