✓ Nieuwste hNLP technieken ✓ Veel persoonlijke aandacht ✓ 24/7 coaching tijdens de opleiding ✓ Kleine groepen

NLP trainingen

Is persoonlijke ontwikkeling iets voor jou? Wil je meer inzicht krijgen in je dagelijkse handelen zodat je meer sturing in je leven kunt aanbrengen, bewuster leeft en efficiënter communiceert? Bekijk dan onze NLP-trainingen. Wanneer je het gevoel hebt dat je van deadline naar deadline leeft kan dat zorgen voor een hoop stress en onrust. Wij leren je met behulp van NLP weer in balans te komen en laten je op zoek gaan naar je innerlijke drijfveren en echte passie. 

Wat kunnen onze NLP-trainingen voor jou betekenen?

Dankzij NLP doorbreek je patronen waarvan je wellicht in eerste instantie niet eens bewust was. Haal het beste uit jezelf en anderen door op een andere wijze tegen zaken aan te kijken en er mee om te gaan. Ervaar opnieuw innerlijke rust en ontspanning. Onze NLP-trainingen zijn een perfect reflectiemoment. Wat is je passie? Wat wil je bereiken? En wat is nu echt belangrijk voor je? Na een van onze losse trainingen heb je een goede indruk wat de opleiding voor jou zou kunnen betekenen. Dus wil jij:

Bekijk dan eens onze losse NLP-trainingen. Het helpt je verder bij persoonlijke ontwikkeling en is geschikt voor iedereen die meer uit relaties, gezin en carrière wil halen.

Meer weten?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer weten over onze NLP-trainingen? Bezoek een van onze inspiratie- en Introductiebijeenkomsten. Mocht je serieus met jezelf aan de slag willen dan is de NLP Practitioner opleiding een goede keuze. Ben je na de practitioner toe aan nog meer verdieping dan volgt de NLP Master Practitioner opleiding. Ervaar wat NLP voor je kan betekenen en op welke wijze het je leven kan veranderen. Heb je een vraag over onze NLP opleiding of een van onze trainingen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. We drinken graag een bak koffie/thee om over NLP te praten.

Contactformulier

Wat is NLP?

Wat is NLP precies, en wat kun je ermee in het dagelijks leven?

Ervaringen van cursisten

Lees hier ervaringen van cursisten die je voor zijn gegaan.

Opleidingsdata

Bekijk hier de data en locaties van de komende opleidingen.