Homepage > NLP Trainingen > NLP Trainingen
17 reviews

Teamontwikkeling en teamcoaching

 • Vanaf een dagdeel
 • € 850 per dagdeel (excl. BTW)
 • 4 - 12 deelnemers
 • icon-list-mark Een doelgericht zakelijk trainingsprogramma om effectievere teams te ontwikkelen.
 • icon-list-mark Meer eigen verantwoordelijkheid, motivatie, verbinding en resultaatgerichtheid.
 • icon-list-mark Een flexibel en planmatig programma. Daagt teamleden uit op de: IK-WIJ-HET-kant
Waardengedreven teams

Dit teamontwikkelingsprogramma is een doelgericht zakelijk trainingsprogramma (o.b.v. NLP) om effectievere teams te ontwikkelen. Teamleden werken samen vanuit eigen verantwoordelijkheid, intrinsieke motivatie en resultaatgerichtheid. Dit geeft verbinding, inspiratie en werkt motiverend.

Minder dan 1% van alle mensen bereikt zijn persoonlijke doelstellingen. 95% van ons gedrag gaat volledig onbewust. Dus ook onze uitstelpatronen of sabotage mechanismen. Binnen teams zien we hetzelfde. Tijdens samenwerkingsprocessen leiden onbewuste aannames, overtuigingen en emotionele processen tot uitstelgedrag of het vermijden van confrontaties. Teamleden gaan verantwoordelijkheden uit de weg en blijven gevangen in veilige patronen.

Het vraagt van ieder teamlid moed en vertrouwen om hier uit te breken. Tijdens ons programma spelen we in op deze diepere lagen van mens en team. We hanteren daarvoor een integrale aanpak op het niveau van voelen - denken en doen. Dit stimuleert intrinsieke motivatie.

Door de inzichten die ontstaan worden eigenbelang, team- en organisatiebelang gecombineerd. Dit geeft nieuwe energie, inspiratie en leidt tot effectief samenwerken. Men denkt en handelt meer vanuit het geheel en komt met nieuwe ideeën en oplossingen om gestelde doelstellingen te bereiken.

De resultaten na ons 2-daagse Teamprogramma

 • icon-list-mark Deelnemers ervaren verbinding, eigen verantwoordelijkheid, focus en resultaat gerichtheid.
 • icon-list-mark Doelstellingen worden haalbaar door het 1 + 1 = 3 principe (effectieve teams en individuen).
 • icon-list-mark Het team heeft een gezamenlijke focus en denkt vanuit het geheel.
 • icon-list-mark Het team heeft een duidelijk jaarplan voor zowel harde als zachte doelstellingen.
 • icon-list-mark Teamleden zullen negatieve patronen gaan herkennen die teamdoelstellingen weerhouden.
 • icon-list-mark Teamleden spreken elkaar aan op gemaakte afspraken.
 • icon-list-mark Teamleden leren effectiever omgaan met eigen emoties en die van elkaar.

Trainingsinformatie

 • Vanaf een dagdeel
 • € 850 per dagdeel (excl. BTW)
 • 4 - 12 deelnemers
 • Incompany training (maatwerk)

Gemiddelde waardering

17 reviews
 

Een gefaseerde aanpak

Na 2 dagen heeft het team zelf een gezamenlijk teamjaarplan samengesteld. Dit is het vertrekpunt voor de teamleider/manager die maandelijks de voortgang zal evalueren met de teamleden. Dit geeft houvast, structuur en richting aan de eigen organisatie.

Tijdens de 2-daagse werken wij op de verschillende lagen van team en individu. Het creëren van veiligheid en openheid is een essentiële voorwaarde om teamleden te betrekken en commitment te krijgen. Pas daarna zal men bereid zijn verantwoordelijkheid te dragen wat leidt tot gezamenlijke resultaten.

Teamleden leren om eerlijk naar zichzelf te kijken en elkaar op een constructieve manier feedback te geven. Hierdoor zal het team een geweldige groeisprong maken. Dat is het vertrekpunt voor een eventueel vervolgprogramma. Het programma is zo samengesteld dat doelen en plannen (de Het-kant) wordt gecombineerd met zelfkennis (de Ik-kant) en tal van inzichten over de samenwerking (de Wij-kant).

Het is met name de integratie dat maakt dat teamleden maximaal worden uitgedaagd. Deze vorm van procesbegeleiding werkt als een snelkookpan voor het ontwikkelingsproces van team en individu.

De stappen

 • icon-list-mark 1. Huidige en gewenste situatie scherp krijgen (offerte traject).
 • icon-list-mark 2. Optioneel intake gesprekken: Hoe zitten de teamleden er in, welke teamissues spelen er?
 • icon-list-mark 3. Teamplan: Een intensief en verbindend proces op de harde en zachte kant (2 dagen met 1 of 2 trainers).
 • icon-list-mark 4. Integratiesessies: Voor reflectie en groei kunnen wij (optioneel) aanvullen integratiesessies aanbieden.

Trainingsinformatie

 • Vanaf een dagdeel
 • € 850 per dagdeel (excl. BTW)
 • 4 - 12 deelnemers
 • Incompany training (maatwerk)

Gemiddelde waardering

17 reviews
 

 

 

 

 

Incompany

Deze training wordt Incompany gegeven. Je bepaalt dus zelf waar, wanneer en met wie deze teamtraining plaatsvindt.

Voordelen onze Incompany (maatwerk) programma's

 • icon-list-mark Het juiste moment - Jij bepaalt het moment waarop we de training organiseren.
 • icon-list-mark Waar je maar wilt - We organiseren de training waar jij wil. Binnen of buiten je organisatie.
 • icon-list-mark Efficiënt - Je brengt in één keer de kennis en competenties van complete teams naar een hoger niveau.
 • icon-list-mark Hoog rendement - De specifieke leerdoelen en -wensen van jouw collega’s staan centraal.
 • icon-list-mark Borging - We maken gebruik van actuele praktijksituaties voor optimale borging van leerdoelen.

Trainingsinformatie

 • Vanaf een dagdeel
 • € 850 per dagdeel (excl. BTW)
 • 4 - 12 deelnemers
 • Incompany training (maatwerk)

Gemiddelde waardering

17 reviews

Een waardevolle investering

Dit teamontwikkelingsprogramma kan worden samengesteld vanaf 2 dagen (teamplan maken) met een uitloop naar zo'n 7 dagen voor een compleet teamjaarprogramma. Indien er extra coaching of begeleiding wenselijk is dan kunnen wij dit optioneel mee-offreren.

Voor ons 2-daagse teamprogramma rekenen wij 2 trainers bij teams boven de 6 personen. Optionele integratie en opvolgsessies kunnen volstaan met 1 trainer.

Bij voorkeur zijn teams niet groter dan 15 tot max 18 personen. Ons programma is volledig maatwerk en wordt afgestemd op actuele praktijksituaties. De zwaarte van dit programma is variabel en afhankelijk van team- en organisatiedoelstellingen.

Wij offreren onze programma's op basis van een dagdeeltarief en het aantal benodigde trainers/coaches.

Graag helpen wij met een vrijblijvend advies omtrent team issues of ontwikkelingsmogelijkheden. Indien er interesse is stellen wij graag een maatwerk offerte samen.

Trainingsinformatie

 • Vanaf een dagdeel
 • € 850 per dagdeel (excl. BTW)
 • 4 - 12 deelnemers
 • Incompany training (maatwerk)

Gemiddelde waardering

17 reviews
 

 

 

Verbeterde resultaten

★★★★☆
De eerste training waarbij ik echt verbeterde resultaten heb gezien in ons team. Dat geeft hoop en plezier voor de toekomst.
- Ronald

Ieder teamlid gehoord en gezien

★★★★★
Ik zat best op een eiland in ons bedrijf. Dankzij deze trainingen wordt ieder teamlid gehoord en gezien. Vind ik het fijn om onderdeel te zijn van een betrokken team. Dit hadden we wat mij betreft veel eerder mogen doen.
- Anita

Prachtig jaarplan!

★★★★★
Toen ik hoorde van een teamtraining dacht ik letterlijk OMG!, hier heb ik zo geen zin in. Ik had een verkeerd beeld en dacht aan teambuilding. Maar dit is zoveel meer. Het was geweldig! Wij hebben een prachtig jaarplan gemaakt met z’n allen. Er was veel persoonlijk contact, ik weet opeens veel meer over mijn eigen teamleden. Dat vond ik heel prettig. Edwin is een fantastische trainer, met heel veel geduld & scherpzinnigheid. Dit gaan we vaker doen!!
- Femke

Eindelijk vooruitgang

★★★★☆
Wat een opluchting en verfrissende ontwikkeling voor ons team. De trainer wist direct de vinger op de zere plek te leggen. Eindelijk vooruitgang voor ons bedrijf. Dit geeft voor mij een plezierige werksfeer.
- Suzan

Huiverig voor teamtraining

★★★★☆
Ik moet bekennen dat ik huiverig was voor een teamtraining. Maar dit is het beste wat ons team kon overkomen. Diepe buiging voor de trainer en mijn collega's. Ik wil zelf heel graag de NLP opleiding gaan doen bij jullie. Tot ziens!
- Mike

Persoonlijke aandacht

★★★★☆
Teamtraining waar persoonlijk aandacht voorop staat. Jullie zijn toppers! Dank.
- Maaike

Weer vooruit kijken

★★★★☆
Na een hoop negativiteit op het werk, was dit precies wat we nodig hadden. Ik vond het verrassend dat ik eindelijk mijn leidinggevende van een andere kant zag. Nu kunnen wij als team weer vooruit kijken.
- Wendy

Ben er nog stil van

★★★★☆
Wat ik van de teamtraining vond? Ik heb er geen woorden voor en ben er nog stil van. Had nooit voor mogelijk gehouden dat wij weer een team konden worden. Leuk om dit traject verder uit te bouwen samen met Edwin. Ik heb er alle vertrouwen in.
- Ron

Op het goede spoor

★★★★★
Ons team was één grote achtbaan. Nu zitten we weer op het goede spoor. Dank Berry & Edwin.
- Jan-Willem

Zoveel gebracht

★★★★☆
Als communicatiemanager was ik voor mijn team zowel hard op de inhoud als hard op de relatie. O.a. vanwege mijn overtuiging “je kunt alleen door hard werken iets bereiken“. Door anders te leren kijken en de feedback van het team heeft deze training al zoveel gebracht. Ik kan nu heel congruent zeggen; "ik ben zacht voor de relatie en kan hard op de inhoud zijn als het nodig is. 😉
- Dirk Jan

Zelfsturend team

★★★★☆
Ik heb zo vaak teamtrainingen meegemaakt, echter niet altijd met het voor mij gewenste resultaat. Dat Edwin bij een ieder van ons langskwam op de zaak en persoonlijke gesprekjes met ons aanging heb ik als zeer prettig ervaren. Iemand die oprecht interesse had en van ons een zelfsturend team wilde maken. Ik heb Edwin als een zeer integere trainer ervaren. Onze gezamenlijke doelen zijn voor een groot deel verwezenlijkt. En wij gaan zeker door met de aangereikte NLP tools.
- Theo

Bouwen aan ons team

★★★★☆
Ons teamtraject werd voor een ieder van ons een persoonlijke reis. Alle remmen los, om vervolgens te bouwen aan ons team. Grote dank Berry & Edwin. Ik zie de toekomst rooskleurig tegemoet.
- Hugo

Op het juiste moment

★★★★☆
Ik was in lichte paniek toen ik hoorde wat we gingen doen met ons team. Ik had er weinig vertrouwen in. Ik dacht dat ons team daar niet geschikt voor was. Deze training kwam achteraf op het juiste moment. Ik heb niet eerder zoveel verbinding gevoeld met mijn collega's. Vol vertrouwen de toekomst in. Bedankt!
- Najila

Waarden gedreven werken

★★★★★
Berry, je bent een verademing voor ons team. Kan je niet blijven? Hahaha... Oké, wat vond ik ervan? Grote complimenten voor jou en je NU team. Wij leven en werken vanaf heden altijd waarden gedreven!
- Anouck

Voor elkaar door het vuur

★★★★★
Wij gaan inmiddels voor elkaar door het vuur! Dank NU team.
- Edwin

Meer betrokkenheid

★★★★★
Al heeft het wat voeten in de aarde gehad om de sessies in te plannen, het is de investering zeker waard geweest. Door jullie creativiteit meer mogelijkheden, meer betrokkenheid onderling, meer begrip, daardoor een completer team. Magnefiek resultaat.
- Joe

Meer eigen verantwoordelijkheid

★★★★★
Het gebrek aan empathie op onze afdeling is als sneeuw voor de zon verdwenen. Knap dat een ieder naar zichzelf durfde te kijken en eigen verantwoordelijkheid liet zien. Respect voor de trainers Berry & Edwin. Ik dacht dat wij een moeilijke groep hadden, niets is minder waar. Topdagen gehad!
- Rosanne

Laat hier jouw ervaring achter

Laat ons svp weten hoe jij deze training hebt ervaren. Jouw feedback is waardevol voor ons en nemen we serieus. Alvast dank voor je terugkoppeling.

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

 

 

 

 

Twijfel je nog over de juiste keuze?