Spirituele NLP opleiding Rotterdam

Een erkende 15 daagse NLP opleiding met spirituele insteek

Voor mensen die bewust in het leven willen staan

We zijn bijzonder blij dat je overweegt om een NLP opleiding te gaan doen met een extra verdiepend karakter. Wij hebben onze NLP opleiding met de grootste zorg samengesteld om je optimaal te begeleiden in het proces van persoonlijke ontwikkeling. Deze opleiding is een ideaal reflectiemoment om te onderzoeken wat je nog meer kunt, waar je behoefte aan hebt, wat je misschien tegenhoudt en wat echt belangrijk voor je is. Door het integreren van nieuwe vaardigheden word je vrijer in het maken van keuzes en in het omgaan met situaties.

Eindelijk een NLP opleiding waarbij hoofd en hart worden verbonden!

Onze intentie is om hoofd en hart te verbinden en daarmee wordt deze NLP opleiding meer dan louter een communicatie opleiding. Deze opleiding zal de basis leggen voor verdere verdieping en professionalisering. Het legt een gedegen fundament als je professioneel wilt gaan coachen met NLP en het Enneagram.

Mindfulness en NLP

Onze visie op een verdiepende NLP opleiding

In onze visie onderscheiden wij onszelf door vanuit een brede en integrale visie (holistisch) naar NLP en persoonlijke ontwikkeling te kijken. De woorden NLP en NU zijn in onze opleiding niet voor niets verbonden met elkaar. “In het NU zijn” heeft voor ons een diepere betekenis waarbij emoties en denken overstegen kunnen worden. Je zou kunnen zeggen dat het “NU” staat voor; bij jezelf zijn, Mindful zijn, heelheid en geluk. Tijdens de opleiding zal Mindfulness een terugkerend thema zijn.

Wat levert onze NLP opleiding je op?

 • Effectiever communiceren en samenwerken, de ander beter begrijpen
 • Mentale hindernissen adequaat oplossen
 • Je kunt irritaties/weerstanden aanpakken
 • Je kunt betere interventies doen en sneller conflicten oplossen
 • Je krijgt betere relaties en dieper contact
 • Je kunt sneller je doelen halen (scherpere focus en beter prioriteit stellen)
 • Je ruimt negatieve ervaringen uit het verleden op en ervaart transformatie
 • Je hebt meer energie om die dingen te doen die je graag wilt doen
 • Je ervaart uiteindelijk meer rust

Wij geloven dat ieder individu de beschikking heeft over unieke talenten om vanuit zingeving een bijdrage te leveren aan een mooiere en bewustere wereld waarbij we meer begrip en compassie hebben voor elkaar.

Meer verdieping mbv het Enneagram en Mindfulness

Wij weten uit ervaring dat mensen in staat zijn zichzelf te overstijgen. Immers, gedrag is veranderbaar. Eenieder van ons heeft het in zich om vanuit bewustwording een diepe transformatie te realiseren en te groeien naar heelheid en verbinding. Het Enneagram geeft je daarbij structuur en houvast. Het helpt je om op een dieper niveau opzoek te gaan naar je eigen karakterfixaties en ego-structuren waardoor je werkelijk transformatie kunt bereiken. Juist de combinatie van NLP, het Ennegarm en Mindfulness helpt je een leven te creëren vanuit je diepste waarden. Dus leven voor datgene dat echt belangrijk voor je is en energie oplevert. Kom ontdekken wat je kunt bereiken met onze verdiepende NLP opleiding.

NLP is de basis voor spiritueel leiderschap

Voor ons is NLP de basis voor spiritueel leiderschap. Je kunt namelijk niet beter met een ander communiceren dan met jezelf. NLP geeft je een schat aan tools, handvatten en inzichten om je communicatie tot op zeer hoog niveau te professionaliseren. Dit leidt tot keuzevrijheid, verdieping en autonomie. Het zal een diep proces van bewustwording starten. NLP is zeer breed inzetbaar en wordt o.a. succesvol ingezet bij het veranderen van patronen. Lees verderop wat anderen ervaren tijdens onze trainingen.

Praktische informatie over onze NLP opleidingen

Onze verschillende opleidingen tref je aan onder het trainingsoverzicht. Exacte datums en locaties van de geplande opleidingen tref je aan onder de betreffende training.

Een erkende NLP opleiding!

Het team van NLP-NU bestaat uit zeer ervaren trainers en coaches. Zij zullen al hun kennis en ervaring inzetten om jouw persoonlijke ontwikkeling een boost te geven voor maximale groei:

 • Wij hanteren kleine groepen van max 18 deelnemers.
 • Je krijgt veel persoonlijke aandacht
  (24/7 coaching tijdens de opleiding)
 • Officieel NLP en hNLP gecertificeerd (de nieuwste hNLP technieken)
 • Jij wordt ondersteund door de beste NLP Mastercoaches.
 • Je krijgt een international certificaat volgens de ABNLP.
 • Aangesloten bij: CRKBO (beroepsopleiding), NVhNLP, Heartmath Provider.

Extra Master classes binnen de 15-daagse?

Onze 15-daagse NLP-opleiding gaat verder en dieper dan een standaard NLP Practitioner opleidingen. Om jouw groeiproces optimaal te ondersteunen zullen we ook aanvullende Master classes geven.

Dus aanvullend krijg je van ons geheel GRATIS:

 • Hartcoherentie technieken voor meer innerlijke rust, vitaliteit en creativiteit.
 • De beste Mindfulness technieken om stress te reduceren.
 • Emotionele helingstechnieken (Journey technieken, Brandon Bays).

Ben je nieuwsgierig of is je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op. Lees hier meer over onze  Practitioner opleidingen met een spirituele en verdiepende insteek. 

k=rsa;p=MIGfMA0GCSqGSIb3DQEBAQUAA4GNADCBiQKBgQDeMVIzrCa3T14JsNY0IRv5/2V1/v2itlviLQBwXsa7shBD6TrBkswsFUToPyMRWC9tbR/5ey0nRBH0ZVxp+lsmTxid2Y2z+FApQ6ra2VsXfbJP3HE6wAO0YTVEJt1TmeczhEd2Jiz/fcabIISgXEdSpTYJhb0ct0VJRxcg4c8c7wIDAQABv=DMARC1; p=none; rua=mailto:rua@dmarc.brevo.com