Partner en relatieweekend

NLP partner en relatieweekend

Heb jij het gevoel dat jij en je partner soms op een totaal andere frequentie zitten? Dat jullie elkaar niet altijd meer begrijpen, of dat jullie verbinding mag versterken en verdiepen? Dan is dit weekend echt iets voor jou en je partner!

Dit weekend is bij voorkeur geschikt voor liefdeskoppels die hun relatie willen onderzoeken en verdiepen. Tijdens dit weekend ga je samen opzoek naar datgene dat jullie verbindt op een dieper niveau. Wat maakt jullie relatie bijzonder en wat zou er nog beter kunnen? Is er misschien iets wat je mist dat er eerder wel was?

Je onderzoekt relatiepatronen en jullie interactie op elkaar. Welke gedragspatronen werken relatieversterkend en welke zijn -verzwakkend? We geven je inzicht in het ontstaan van gedragspatronen en wat je er aan kunt veranderen. Dit geeft verdieping en wederzijds begrip. Je leert beter omgaan met triggers zonder je partner te hoeven veranderen, want wees eerlijk, dat gaat je toch nooit lukken. 

Tevens zullen we dit weekend tijd besteden aan het stellen van grenzen in de relatie. Hoe ga je hier mee om en communiceer je dit op een geweldloze manier aan elkaar zonder dat jullie in een conflicten komen? Tijdens dit weekend word je samen bewust van al jullie onbewuste patronen en hoe je deze doorbreekt. Na dit leuke, speelse en verdiepende weekend zullen jullie meer hamonie en verbinding ervaren in jullie relatie.

Relatie_weekend

Resultaat na het relatieweekend

Dit partner en relatieweekend geeft je tal van inzichten, persoonlijke groei en verdieping.

 • Je word je bewust van gedrags- en relatiepatronen
 • Je weet hoe je je negatieve gedachten over de ander kunt ombuigen
 • Je onderzoekt persoonlijke overtuigingen en het effect op de relatie
 • Je weet wat persoonlijke triggers zijn en wanneer je je afsluit voor de ander
 • Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke communicatie en het effect op de ander
 • Je leert je weer opnieuw te openen voor de ander en patronen doorbreken
 • Je leert geweldloos communiceren
 • Je leert hoe je oude emoties kunt transformeren
 • Je weet waar jouw grenzen liggen en hoe je dit veilig en duidelijk kunt communiceren aan de ander

Na afronding van dit leuke en leerzame weekend weet jij nieuw leven te blazen in jullie relatie. Met de geleerde NLP technieken en inzichten leg je met elkaar de basis voor acceptatie, verbinding en verdieping.

 

Relatie_samen

Programma

Het weekend van 2 dagen is als volgt opgebouwd:

 • Zaterdag: 9.00u - 18.00u: Waar staan jullie? Welke patronen leiden tot verbinding of afstand?
 • Zondag: 9.00u - 18.00u: De verbinding versterken: elkaar opnieuw zien en ervaren.

Voor wie?

Deze training is voor ieder liefdeskoppel, homo of hetro stel, die de volgende stap willen zetten in hun relatie. Onze weekendgroepen zijn gemiddeld tussen de 6 en 16 deelnemers groot. Dit geeft ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding van de trainers. Met behulp van verschillende NLP oefeningen zul je direct verandering ervaren in jullie verbinding.   

Slapen

 

Zou een NLP weekend ook iets voor jou kunnen betekenen?

Ben je nieuwsgierig of is je interesse gewekt? Laat ons dan direct contact met je opnemen.