Ontdek wat coaching voor jou kan betekenen

Met jezelf aan de slag!

Wat leuk dat je interesse hebt in het ontwikkelen van Persoonlijk leiderschap.

Al onze trainers en coaches zijn jou voorgegaan en hebben een intensief persoonlijk verandertraject doorlopen. Inmiddels zijn zij al enkele jaren bij ons aangesloten en zijn ze goed bekend met al onze technieken en tools om meer werkplezier en levensgeluk te bereiken.

Tijdens een traject ga je 1 op 1 met een van onze coaches aan de slag om een persoonlijk thema te onderzoeken en uit te werken. We hopen je snel te ontmoeten voor een vrijblijvend gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,
het Training-NU | NLP-NU team

 

afb-26

Waarom NLP-NU?

Onze kracht ligt in een persoonlijke aanpak: geef aan wat je wilt bereiken en wij helpen je! Aan het begin van onze opleiding maak jezelf een persoonlijk jaarplan. Dit geeft focus en richting. Wil je meer rust, daadkracht, zelfvertrouwen of overtuigender communiceren? Wij helpen je jou om dit te bereiken. Tijdens onze opleiding leer je NLP in theorie en praktijk toepassen. Je oefent op elkaar en op jezelf. Zo wordt onze opleiding een intensief traject van coachen en gecoacht worden waarbij je 6 tot 7 maanden door een gigantische ontwikkelingscurve gaat.

Wil je weten hoe je voorgangers onze opleiding hebben beleefd? Lees hier over hun ervaringen.

Start vandaag nog met jouw persoonlijke ontwikkeling!