✓ Nieuwste hNLP technieken ✓ Veel persoonlijke aandacht ✓ 24/7 coaching tijdens de opleiding ✓ Kleine groepen

NLP - voor wie?

Onze NLP-NU opleidingen zijn uitermate geschikt voor eenieder die meer uit carrière, gezin of relaties wil halen. Tevens voor professionals tussen de 25 en 55 jaar waarvoor communicatie een belangrijke rol speelt. Wil jij:

Dan zijn onze NLP-NU opleidingen echt iets voor jou!

Ik wil graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek


Opleidingsniveau

Onze NLP-NU opleidingen worden gegeven op HBO-niveau. Wij geven les volgens het CRKBO wat betekent dat het een officiele beroepsopleiding is. Certificering volgens de ABNLP richtlijnen en vindt plaats tijdens de laatste 2 dagen van de opleiding (integratieweekend). Ieder ontvangt een deelnemerscertificaat bij voldoende deelname (80%). Wil jij jezelf uitdagen om een NLP diploma te krijgen dan wordt er zowel een theorie- als praktijkexamen afgenomen. Gemiddeld vindt er één opleidingsweekend per maand plaats. 

Tussen de opleidingsweekenden ga je aan de slag om de stof te integreren. Dit doe je in kleine intervisiegroepjes. De gemiddelde studiebelasting zal voor NLP Practitioner en Master Practitioner naar schatting liggen op:

Studie aanvangsniveau

Wij adviseren om minimaal een MBO+ werk- en denkniveau te hebben alvorens deel te nemen aan onze NLP Practitioner en Master Practitioner opleiding.

Vrijstelling

Deelnemers die de NLP Practitioner opleiding bij een ander instituut hebben gevolgd kunnen zonder problemen instromen in onze Master Practitioner opleiding. Zij krijgen vrijstelling voor de Practitioner opleiding.

Meld je direct aan voor de gratis NLP-workshop

Contactformulier

Wat is NLP?

Wat is NLP precies, en wat kun je ermee in het dagelijks leven?

Ervaringen van cursisten

Lees hier ervaringen van cursisten die je voor zijn gegaan.

Opleidingsdata

Bekijk hier de data en locaties van de komende opleidingen.