✓ Nieuwste hNLP technieken ✓ Veel persoonlijke aandacht ✓ 24/7 coaching tijdens de opleiding ✓ Kleine groepen

NLP - wat kan ik ermee?

Wij hebben de afgelopen jaren vele mensen zien groeien en transformeren na het doen van een NLP opleiding. Hieronder leggen we kort uit wat NLP oplevert en wat je er mee kunt.

7 redenen om NLP bij NLP-NU te doen

1.    Je professionaliseert je communicatie tot op zeer hoog niveau.
NLP geeft overzicht, inzicht en structuur aan je communicatie. Het leert je anders te kijken waardoor je waarnemingsvermogen vergroot. Je communicatie versterkt doordat je anders luistert, minder invult en oplossingsgerichte vragen gaat stellen.

2.    Je communiceert vanuit zelfvertrouwen, reflectie en zelfbewustheid.
Je leert bewuster communiceren en verbinding maken. Misschien herken je dat bepaalde gesprekken wat stroever verlopen. Je mist een klik? Over het algemeen geen probleem totdat het een belangrijk gesprek voor je is. Een sollicitatie gesprek, een zakelijke kans of een issue in je relatie? Op zo’n moment is het essentieel dat jij de juiste dingen zegt en in controle bent over je eigen emoties. NLP geeft je daarvoor alle inzichten en hulpbronnen.    

3.    Je leert alle geheimen om levensdoelen te realiseren.
Minder dan 1% van alle mensen bereikt zijn persoonlijke doelstellingen. Dit heeft alles te maken met het wel of niet bewust zijn van eigen gedragspatronen, immers 90% van het menselijk gedrag gaat volledig onbewust. Met NLP leer je alle geheimen waar gedrag vandaan komt en hoe dit te beïnvloeden zodat jij jouw doelstellingen gaat halen. Je leert sabotage mechanismen herkennen en doorbraken realiseren. Dit werkt motiverend en uitdagend. 

4.    Je weet prioriteiten te stellen en succesvol veranderingen door te voeren. 
Je weet kwalitatief betere informatie uit belangrijke (zakelijke)gesprekken te halen door de juiste vragen te stellen. Je gaat sturen op dat wat echt belangrijk is. Conflicten en ongewenste stemmingen weet je te omzeilen of adequaat op te lossen door hypnose taal in te zetten. Door gebruik te maken van taalkundige “kader en herkader” technieken weet je anderen uit vastzittende overtuigingen te bevrijden. 

5.    Je ontwikkelt professionele coachvaardigheden en geeft feedback zonder weerstand.
Door het ontwikkelen van professionele coachvaardigheden ben je in staat om flexibel om te gaan met overtuigingen en mentale hindernissen. Door jouw oplossingsgerichte vraagstelling leer je de ander bewust te maken. Hierdoor ontstaat ruimte voor dialoog en roept het minder weerstand op. Door het inzetten van geweldloze communicatie weet je kort en krachtig feedback te geven wat de ander helpt in zijn/haar ontwikkeling.   

6.    Je herkent persoonlijke drijfveren en weet wat echt belangrijk voor je is. 
Met NLP zal een proces van verdieping en bewustwording starten. Je weet wie je bent en wat je wilt. Dit geeft je focus, nieuwe energie en inspiratie. Door jouw bewustwordingsproces leer je meer en meer te ZIJN wie je bent vanuit je eigen authentieke ik-kracht. 

7.    Je laat oude patronen los en weet effectief om te gaan met emoties waardoor je leeft vanuit balans en evenwicht. 
We leren je bewust te worden van gedrags- en gevoelspatronen. Met de geleerde NLP technieken weet je emoties eenvoudig en snel te transformeren en ben je in staat gedragspatronen te doorbreken waar je vanaf wilt. Met behulp van hartcoherentie technieken krijg je meer innerlijke rust, vitaliteit en creativiteit. We leren jou de beste mindfulness- en helingstechnieken om stress te reduceren en balans te bereiken.  

Kortom: NLP helpt je om meesterschap te bereiken in communicatie en gedrag.
 

Meld je direct aan voor de gratis NLP-workshop

Contactformulier

Wat is NLP?

Wat is NLP precies, en wat kun je ermee in het dagelijks leven?

Ervaringen van cursisten

Lees hier ervaringen van cursisten die je voor zijn gegaan.

Opleidingsdata

Bekijk hier de data en locaties van de komende opleidingen.