Opleiding NLP

Opleiding NLP

We herkennen het wel: de een krijgt alles voor elkaar met een glimlach, de ander struikelt al over zijn woorden bij de kassa. Het lijkt alsof sommigen meer aanleg voor communicatie hebben. Toch willen we het allemaal wel: vlot en bewust communiceren. Wil je daar werk van maken? Dan is een opleiding NLP iets voor jou.

opleiding NLP sfeerbeeld

NLP geeft je inzicht

NLP staat voor neurolinguïstisch programmeren. De bakermat van de aanpak ligt in de vraag: Hoe communiceren uitzonderlijke mensen? Door die vraag te beantwoorden, kwamen de grondleggers op tools, handvatten en inzichten om communicatie begrijpelijk te maken. Waarmee we het onderbewuste blootleggen en bruikbaar maken. NLP geeft je middelen om uitdagingen aan te gaan met inzicht en innerlijke rust.

Wat NLP-NU voor je kan doen

Jij bepaalt wat je wilt bereiken, wij bieden NLP-opleidingen aan om je te helpen. Die geven we in groepsverband op onze opleidingslocatie op Leefgoed de Olifant. Je kunt kiezen uit twee varianten:

NLP Businessopleiding

Je leert in een bondige, 6-daagse training de basis van NLP. Ons eerste doel is om je bewust te maken van de processen die je houding, gedrag en communicatie sturen. We kijken naar jouw persoonlijke motivatie; we leren je kracht uit jezelf te halen. Het is praktijkgericht en no-nonsense: met het verkregen inzicht kun je gelijk aan de slag. Deze opleiding wordt doordeweeks gegeven.

NLP Practitioneropleiding

Wil je serieus aan de slag met NLP? Kies dan de grondige 15-daagse practitioneropleiding. Van zelfontplooiing tot anderen coachen: alles komt voorbij. We leren je hoe je NLP toe kunt passen op leiderschap, management en coaching. Aan het eind van de rit heb je kennis van alle mogelijkheden van NLP. We bieden ook een vervolgopleiding aan: de Master Practitioneropleiding. Deze vinden beide in het weekend plaats.

Kennis maken met NLP-NU

Nieuwsgierig, maar niet genoeg om in het diepe te springen? Kom dan naar een vrijblijvende introductieavond in Rotterdam. Daar maak je kennis met de coaches van NLP-NU, met andere geïnteresseerden en met de wereld van NLP. Met een kop koffie (of thee) leggen we de basis van de theorie uit. Met de praktische oefeningen voel je aan of het bij je past. Meld je hieronder aan.

Benieuwd naar de ervaring van voorgangers? Lees hier hun verhaal.

Gratis NLP Training

Schrijf je NU in voor de eerstvolgende GRATIS introductie training op: