Online training: ‘Make It Happen’-mindset

Screenshot_2020-11-19 Make It Happen mindset Online Coachingsprogramma

Deze online training ‘Make It Happen’ is ontwikkeld door een van onze coaches binnen NLP-NU. Met deze training werk je aan de juiste ‘Mindset’ om succesvol te zijn in het halen van jouw persoonlijke doelstellingen.

Heb jij een droom voor ogen maar lukt het je nog niet om daar te komen? Wil je af van onzekerheid of faalangst? Laat je je vaak beïnvloeden door anderen? Wil je overtuigender over komen en krachtiger worden? Dan is dit online opleidingsprogramma geschikt voor jou.

Je leert vanuit direct toepasbare NLP-technieken hoe jouw brein, gedrag en gedachten werken, hoe je jezelf daar nog in kunt ontwikkelen en hoe je in de ‘Make It Happen’-modus komt.

Mariëlle van Bostelen behaalde bij NLP-NU haar NLP Practitioner diploma en vervolgde haar pad door ook de HNLP Master Practitioner te volgen bij NLP-NU. Inmiddels schakelen we Marielle in als opleidingscoach voor onze NLP-opleidingen, als trainingsassistent bij zakelijke trainingen en als NLP-coach.

Deze online training duurt een half jaar. Elke week start een nieuwe module. Stap voor stap op weg naar jouw ‘Make It Happen’-mindset.

Doe de GRATIS mindset test en schrijf je in:

Meer over de 'Make it Happen'-mindset

Article by Berry de Boer

In zijn optiek is NLP de sleutel naar succes, transformatie en flow op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Berry heeft 12 jaar interim management ervaring en daarnaast veel affiniteit met bewustzijn, materie en energie (vanuit de kwantummechanica).