✓ Nieuwste hNLP technieken ✓ Veel persoonlijke aandacht ✓ 24/7 coaching tijdens de opleiding ✓ Kleine groepen

NLP weekend: Stressvrij en Mindfulness

Heb jij het gevoel dat jouw agenda je de baas is? Voel jij je regelmatig overprikkeld, opgejaagd of onder druk staan? Heb je kenmerken van hoogsensitiviteit en zou je makkelijker bij jezelf willen blijven? Dan is dit weekend iets voor jou!

Tijdens dit NLP inspiratieweekend krijg je krachtige tools aangereikt om los te komen van overmatig denken en stress. Je zult ontdekken welke gedragspatronen jou onbewust stress opleveren. Bijvoorbeeld door je teveel aan te passen aan je omgeving. Tijdens het weekend leer je hoe je deze patronen kunt doorbreken zodat je weer in staat bent balans te creëren. Dit weekend is met name geschikt voor mensen met HSP en hoogsensitiviteit. Na dit leuke en leerzame weekend zul je opnieuw innerlijke rust en ontspanning ervaren.

NU-Stressvrij weekend

Resultaat na het weekend

Dit inspiratie weekend geeft je tal van inzichten, persoonlijke groei en verdieping.

Na afronding van dit leerzame inspiratieweekend weet jij hoe je opnieuw in balans komt. Bovenstaande technieken en inzichten zullen je helpen om meer vitaliteit en creativiteit te gaan ervaren terwijl er meer innerlijke rust is.

Datum en opbouw

Ons eerstvolgende NU-stressvrij weekend is gepland op: XX t/m XX  YYY  2018.

Het weekend van 2 dagen is als volgt opgebouwd:

Voor wie?

Deze training is voor iedereen die last heeft van stress, meer innerlijke rust wil ervaren of aan stresspreventie wil werken? Onze weekendgroepen zijn klein tot max 15 deelnemers groot. Dit geeft ruimte voor persoonlijke aandacht en 1 op 1 begeleiding van de trainers. Met behulp van Hartcoherentie apparatuur kunnen we jouw stressniveau meten en in beeld brengen. Je ervaart direct of jij de stressreductietechnieken op een juiste manier toepast.   

Hartcoherentie-stressvrij-weekend

Wat onze NLP cursisten over ons zeggen

Dit weekend is het mooiste cadeau dat ik aan mezelf heb kunnen geven, ingepakt door Berry en Edwin. De mensen met wie ik dit heb mogen beleven zullen een fijne herinnering zijn in de toekomst, dankbaar ben ik voor alle inzichten die ik nu heb meegekregen. De locatie "landgoed de Olifant" was prachtig, het een zijn met de natuur, je verbonden voelen met de natuur, de geluiden om je heen.. Je kunt alleen zien wat je gelooft - dat is de enige mogelijkheid (Byron Katie). Ik vergeet het nooit meer. Super bedankt!!

- Samantha de Jong -

Het weekend was heel bijzonder zowel qua energie als de omgeving. Weer in verbinding met mezelf. Nieuwe inzichten, inspiratie, valkuilen ontdekken. Maar vooral het gevoel in het “nu” te zijn.

- Annemijn Eijkema -

Ik heb twee onvergetelijke weekenden bijgewoond: Beide weekenden waren geweldig, intens, confronterend en bevrijdend, waarin ik door middel van leuke oefeningen, duidelijke uitleg en gesprekken meer en meer ben gaan beseffen hoe belangrijk ik mezelf mag voelen. Mij is duidelijk geworden wat het betekend om in het "nu" te denken en mischien nog belangrijker: te voelen. Beide weekenden waren uniek en een aanrader voor iedereen.

- Erwin Verheij - 

In het weekend heb ik stukjes van mezelf mogen ontdekken en uiten. Berry en Edwin creëren op een hele ontspannen manier de ruimte voor de zelfexpressie. Hierdoor heb ik mezelf beter leren kennen en heb ik ervaren dat ik degene ben die mijn leven in de hand heeft en dat ik me niet door pijn en angst hoef te laten leiden. Ik kwam dit weekend uit met een boost van energie, motivatie en liefde voor mezelf.
afzender: M.H.

Zou NLP ook iets voor jou kunnen betekenen?

Ben je nieuwsgierig of is je interesse gewekt? Neem even contact op.

Contactformulier

Wat is NLP?

Wat is NLP precies, en wat kun je ermee in het dagelijks leven?

Ervaringen van cursisten

Lees hier ervaringen van cursisten die je voor zijn gegaan.

Opleidingsdata

Bekijk hier de data en locaties van de komende opleidingen.