✓ Nieuwste hNLP technieken ✓ Veel persoonlijke aandacht ✓ 24/7 coaching tijdens de opleiding ✓ Kleine groepen

NLP weekend: NU-Presteren in flow

Wil jij meer vanuit passie en plezier leven? Meer in flow zijn zodat je vreugdevol en moeiteloos je persoonlijke doelen kunt bereiken? Dan is dit weekend iets voor jou!

Tijdens dit NLP inspiratieweekend ga je op zoek naar jouw persoonlijke drijfveren, dus dat wat jou ten diepste motiveert en gelukkig maakt. Datgene dat de motor vormt om met oneindig veel energie aan de slag te gaan met dat wat je ECHT zou willen bereiken. We leren je op zoek te gaan naar jouw intrinsieke motivatie. Hoofd en hart zullen meer in verbinding komen. Na dit leuke en leerzame weekend ga je zondagavond naar huis met een concreet actieplan om jouw persoonlijke doelstellingen te gaan vervullen.

Logische-niveaus

Resultaat na het weekend

  • Je weet wat jouw belangrijkste drijfveren zijn.
  • Je hebt inzichten in jouw blokkerende overtuigingen.
  • Je weet wat jou weerhoudt om je hart te volgen en je droombaan te vinden.
  • Je leert gedrags- en sabotagepatronen te herkennen bij jezelf.
  • Je weet waar je op moet focussen en waar je valkuilen liggen.
  • Je leert anders met emoties om te gaan.
  • Je kijkt naar de verschillende levensgebieden en brengt balans aan.
  • Je gaat naar huis met een krachtig persoonlijk jaarplan voor jezelf.

Na afronding van dit leuke inspiratieweekend weet jij hoe je opnieuw richting gaat geven aan je leven. Nieuwe technieken en inzichten zullen je helpen om meer vanuit je innerlijke drive aan de slag te gaan waardoor de kans op falen of opgeven sterk verminderd. Dit geeft rust en vertrouwen.

Datum en opbouw

Ons eerstvolgende NU-Presteren in flow weekend is gepland in: XX 2018. Exacte datum volgt nog.

Het weekend van 2 dagen is als volgt opgebouwd:

Voor wie?

Voor iedereen die op zoek is naar dat wat hij/zij ECHT met zijn/haar leven zou willen doen. Om zo vanuit passie en flow tot persoonlijke resultaten te komen. Deelnemers zijn er vanuit een persoonlijke of zakelijke insteek. Onze weekendgroepen zijn gemiddeld tussen de 6 en 15 deelnemers groot. Dit geeft ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding van de trainers.

NLP-weekend-presteren-in-flow

Wat onze NLP cursisten over ons zeggen

We hebben genoten van een supermooi NLP-NU inspiratie weekend waarin doeltreffende oefeningen, diepgaande kennis en ook ontspanning samen werden gebracht door de zeer professionele en ervaringsdeskundige trainers/ coaches Edwin & Berry. Veel persoonlijke aandacht waardoor je je kernwaarden leert ontdekken, je zelfkennis verdubbelt en zelfs kunt doordringen tot jouw missie in het leven. Het bracht ons sturing en handvatten carrières te verdiepen en ruimte te maken voor innerlijke dromen... Dank Berry & Edwin, Leroy & leuke 'klasgenoten' voor de onwijs goede energie en leerzame momenten!
- Suzanne Jongerius - 

Het was een superweekend. Moe maar voldaan ben ik thuis gekomen.
Ik voel de positiviteit al 2 dagen om me heen. Allemaal nog bedankt voor jullie bijdrage aan mijn positieve gevoel.
Afzender: R.v.S.

Ik heb twee onvergetelijke weekenden bijgewoond: Beide weekenden waren geweldig, intens, confronterend en bevrijdend, waarin ik door middel van leuke oefeningen, duidelijke uitleg en gesprekken meer en meer ben gaan beseffen hoe belangrijk ik mezelf mag voelen. Mij is duidelijk geworden wat het betekend om in het "nu" te denken en mischien nog belangrijker: te voelen. Beide weekenden waren uniek en een aanrader voor iedereen.
- Erwin Verheij -

Contactformulier

Wat is NLP?

Wat is NLP precies, en wat kun je ermee in het dagelijks leven?

Ervaringen van cursisten

Lees hier ervaringen van cursisten die je voor zijn gegaan.

Opleidingsdata

Bekijk hier de data en locaties van de komende opleidingen.