✓ Nieuwste hNLP technieken ✓ Veel persoonlijke aandacht ✓ 24/7 coaching tijdens de opleiding ✓ Kleine groepen

NLP binnen ongezonde relaties (lezing over narcisme)

We zien het maar al te vaak om ons heen. Mensen waar we om geven die in ongezonde vriendschap-, werk- of liefdesrelaties terecht komen? Relaties waarin elkaars grenzen niet worden gerespecteerd. Met als gevolg opbouwende spanningen, duw- en trekgedrag en emotionele manipulatie. Naarmate de relatie langer duurt krijgt het een steeds ongezonder karakter. Veelal ten koste van één van beide partners. Maar hoe doorbreek je zo’n patroon? 

Lezing: Voorbij het narcisme – Mjon van Oers

Tijdens deze dag verzorgen wij de lezing van Mjon van Oers, schrijfster van het boek: Voorbij het narcisme in je relaties, familie en werk. Zij gaat dieper in op de gedragspatronen die verscholen liggen binnen dit soort ongezonde relaties. Narcisme kent vele gradaties. Een gezonde dosis is nodig om goed te kunnen functioneren in onze veeleisende maatschappij. Het is iets anders als mensen bewust liegen en bedriegen om er zelf beter van te worden. Dan kan narcisme een gevaarlijke stoornis zijn die veel schade kan aanrichten. Een narcistische partner, ouder, kind, collega of baas is een sluipende, verwoestende factor die de kwaliteit van het leven ondermijnt.

Tijdens de lezing "Voorbij het narcisme" laat Mjon van Oers, op een heldere manier zien hoe narcisme invloed kan hebben op alle facetten van het leven én wat je kunt doen om jezelf te beschermen.

Vind je weg terug – voorbij het narcisme én de narcist – terug naar liefde voor jezelf.

Aanmelden

Tijdens deze dag krijg je veel inzichten in gedrag en emotie. Hierdoor krijg je een goed beeld wat Narcisme betekent en hoe NLP jou kan helpen met de volgende stap naar een gezonde relatie:

Heb je interesse, neem dan even contact op via onderstaand contactformulier.

Contactformulier

Wat is NLP?

Wat is NLP precies, en wat kun je ermee in het dagelijks leven?

Ervaringen van cursisten

Lees hier ervaringen van cursisten die je voor zijn gegaan.

Opleidingsdata

Bekijk hier de data en locaties van de komende opleidingen.