NLP Training Zuid-Holland

NLP Training Zuid-Holland

Communiceren is makkelijk te leren, moeilijk te beheersen. Je wordt geconfronteerd met meningen, interpretaties en gevoelens. Van de ander, en ook van jezelf. Hoe moet je daarmee omgaan? NLP kan je helpen. Het leert je situaties aangaan vanuit innerlijke kracht. En om communicatie te begrijpen én te beheersen.

NLP Opleiding zuid-holland

Wat betekent NLP?

De oprichters van NLP ontdekten dat ieder mens handelt vanuit programma’s en patronen. Het is net als autorijden: het leeuwendeel doe je onbewust. Door deze onbewuste processen zichtbaar te maken, leer je doelbewuster handelen. Je krijgt kracht om je doelen te bereiken, zowel in je professionele als persoonlijke leven.

De persoonlijke aanpak van NLP-NU

We klampen ons niet vast aan een lesprogramma, maar werken met je mee om je doelen te verwezenlijken. Misschien wil je je concentreren op goed leren luisteren, of juist op overtuigend spreken. Wat je ook wilt, de trainers van NLP-NU staan klaar om je op te vangen. Ook heb je tijdens het trainingstraject een 24/7 NLP-coach tot je beschikking. Die helpt je met alle vragen die je buiten de lesdagen hebt.

NLP Businessopleiding

Je leert in een bondige, 6-daagse training de basis van NLP. Ons eerste doel is om je bewust te maken van de processen die je houding, gedrag en communicatie sturen. We kijken naar jouw persoonlijke motivatie; we leren je kracht uit jezelf te halen. Het is praktijkgericht en no-nonsense: met het verkregen inzicht kun je gelijk aan de slag. Deze opleiding wordt doordeweeks gegeven.

NLP Practitioneropleiding

Wil je serieus aan de slag met NLP? Kies dan de grondige 15-daagse practitioneropleiding. Van zelfontplooiing tot anderen coachen: alles komt voorbij. We leren je hoe je NLP toe kunt passen op leiderschap, management en coaching. Aan het eind van de rit heb je kennis van alle mogelijkheden van NLP. We bieden ook een vervolgopleiding aan: de Master Practitioneropleiding. Deze vinden beide in het weekend plaats.

NLP-NU ontdekken

Ben je geïnteresseerd, maar weet je het nog niet zeker? We organiseren regelmatig een vrijblijvende introductieavond in Rotterdam. Daar leer je de trainers kennen en maak je kennis met de wereld van NLP. Ook kunnen we je adviseren over of NLP bij jouw situatie past. Daarvoor meld je je hieronder aan.

Benieuwd naar de ervaring van oud-cursisten? Lees hier hun verhaal.