NLP training Rotterdam

NLP training Rotterdam

Heb je het gevoel dat je jezelf verder wil ontwikkelen? Wil je meer uit je persoonlijke of professionele relaties halen? Dan is een NLP training in Rotterdam bij NLP-NU iets voor jou. Wij leren je in balans te komen en controle te hebben over je emoties. Je leert bewuster en effectiever communiceren met jezelf en anderen. Met NLP start een proces van verdieping en bewustwording. Het inzicht krijgen in vaste patronen brengt al verandering met zich mee.

NLP training in Rotterdam: pak je kans!

Krijg de kans om opnieuw innerlijke rust te ervaren met NLP. Zie de training als een moment van reflectie. Sta eens stil en vraag jezelf af waar je behoefte aan hebt en wat belangrijk is voor je. Dit zorgt voor inzichten, zelfontplooiing en verdieping.

IMG_9531

NLP-trainingen en opleidingen

Wij bieden de volgende NLP trainingen en opleidingen aan:

  • Vrijblijvende introductiebijeenkomsten met NLP
  • 6-daagse NLP Business practitioner (doordeweekse opleiding)
  • 15-daagse NLP Practitioner opleiding (doordeweekse opleiding) met certificering
  • 12-daagse NLP Master practitioner opleiding (doordeweekse opleiding) met certificering

 

Als je eerst nog wat meer wilt weten over NLP en de mogelijkheden, kun je altijd onze gratis introductietraining bezoeken. Op deze manier krijg je een goed beeld over de samenstelling van onze trainingen. Tijdens de 15-daagse NLP Practitioner opleiding leer je hoe gedrag tot stand komt en wat je brein daar mee te maken heeft. Een vervolg hierop is de tevens 12-daagse Master Practitioner. Je gaat hier op zoek naar je eigen diepere waarden en leert te accepteren wat er op je weg komt. De onderwerpen Metaprogramma’s en Modelleren staan hierbij centraal.

Beleef wat NLP-NU voor je kan doen

Wil je meer weten over NLP? Wij leggen je graag uit wat NLP exact inhoudt en hoe de trainingen zijn samengesteld om een optimaal resultaat te bereiken. Ervaringen van cursisten die je zijn voorgegaan lees je hier.

Direct aanmelden?

Zelf aan de slag? Dat kan. Kom eens vrijblijvend ervaren wat het is om NLP te ondergaan. Wedden dat het je direct al iets oplevert? Meld je NU aan:

Gratis NLP Training

Schrijf je NU in voor de eerstvolgende GRATIS introductie training op: