NLP training Den Haag

NLP training Den Haag

Wil je jezelf verder ontwikkelen? Communicatief sterker in je schoenen staan? Meer uit je persoonlijke en professionele relaties halen? Dan is een NLP training Den Haag bij NLP-NU iets voor jou.

NLP (neurolinguïstisch programmeren) is een verzameling van tools, handvatten en inzichten om bewuster mee te communiceren. In onze NLP training Den Haag leggen we een bakermat voor persoonlijke en professionele groei. We overhandigen je middelen om uitdagingen aan te gaan met vaardigheid, effectiviteit en innerlijke rust.

IMG_9531

Wat we bieden

Vanuit Den Haag rij je gemakkelijk naar Leefgoed de Olifant op slechts 25 min afstand. Daar geven we groepstrainingen NLP op verschillende niveaus:

NLP Businessopleiding (doordeweeks)

In de 6-daagse NLP training Den Haag werken we aan het bewust worden van de processen die ten grondslag liggen aan je houding en gedrag. Je ontwikkelt een begrip van je intrinsieke motivatie: wat je wilt en waarom. Dat begrip helpt je resultaatgericht te werken én te leven. De NLP Business-opleiding is kernachtig, bondig en persoonlijk.

NLP Practitioneropleiding (in het weekend)

Ben je toe aan verdieping in alle mogelijkheden van NLP? Dan is deze 17-daagse training de volgende stap. Je leert NLP-technieken om je samenwerking- en leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen; om collega’s en samenwerkingspartners te coachen en te ontplooien. Heb je al eerder een NLP-training gevolgd en wil je het uiterste opzoeken? Dan volg je de Master-variant van deze training.

Introductie en trainingen

Wij bieden de volgende NLP trainingen en opleidingen aan:

 

Wil je eerst meer weten over NLP? Bezoek onze gratis introductietraining. Daar maak je kennis met de coaches en krijg je een beeld van de samenstelling van de trainingen.

De ervaring van onze cursisten

Wat kan de NLP training Den Haag voor je persoonlijke en professionele leven betekenen? Ervaringen van cursisten die je zijn voorgegaan lees je hier.

Direct aanmelden?

Zelf aan de slag? Dat kan. Kom eens vrijblijvend ervaren wat het is om NLP te ondergaan. Wedden dat je direct al tot nieuwe inzichten komt? Meld je aan:

Gratis NLP Training

Schrijf je NU in voor de eerstvolgende GRATIS introductie training op:

Spring naar toolbar