NLP training Den Haag

NLP training Den Haag | Rotterdam

Wil je jezelf verder ontwikkelen? Communicatief sterker in je schoenen staan? Meer uit je persoonlijke en professionele relaties halen? Dan is een NLP training bij NLP-NU iets voor jou. Op steenworp afstand van Den Haag houden wij onze NLP trainingen op een prachtig Landgoed tussen de weilanden van Nieuwerkerk ad IJssel (regio Rotterdam, op 20min afstand van Den Haag).

NLP (neurolinguïstisch programmeren) is een verzameling van tools, handvatten en inzichten om bewuster mee te communiceren. In onze NLP training leggen we een stevige basis voor persoonlijke en professionele groei. Je leert nieuwe vaardigheden op het gebied van communicatie, effectiviteit en het vinden van innerlijke rust. Onze NLP opleiding zal een diepgaand veranderingsproces in gang zetten waarbij je werkt aan zelfinzicht, mindset en het doorbreken van ongewenste gedragspatronen. Onze deelnemers zien onze opleiding als een doorlopend coachproces waardoor ook echt de kans krijgt om al jouw nieuwe inzichten te integreren.

IMG_2637

Wat bieden we vlak bij Den Haag?

Vanuit Den Haag rij je gemakkelijk naar Leefgoed de Olifant in Nieuwerkerk ad IJssel (A12/A13 - A20). Daar geven we onze groepstrainingen over NLP in verschillende opleidingen. Alleen onze Introductieavond (kennismakingstraining) geven wij op ons kantoor in Rotterdam - Delfshaven.

NLP Businessopleiding (doordeweeks)

In de 6-daagse NLP training werken we aan het bewust worden van de processen die ten grondslag liggen aan houding en gedrag. Je krijgt inzicht in hoe jouw denken jouw emoties beïnvloeden en wat je hier aan kunt veranderen om tot andere resultaten te komen. Je ontwikkelt meer begrip en weet beter wat jou intrinsiek motiveert. Dus wat wil ik nu echt? En, waarom wil ik dit zo graag? Al deze inzichten helpen je resultaatgerichter te werken én te leven. Je wordt scherper en effectiever in je communicatie en leert bewuster beïnvloeden. Onze 6-daagse NLP Business training is populair binnen het bedrijfsleven omdat het kort en kernachtig de belangrijkste inzichten uit de NLP brengt.

NLP Practitioneropleiding (in het weekend)

Ben je toe aan verdieping in de mogelijkheden van NLP en (zelf)coaching? Dan is deze 15-daagse training de logische stap. Met 9 dagen extra leer je alle NLP-technieken om jouw leiderschapsvaardigheden een boost te geven. Je werkt in 9 maanden aan een diepe transformatie van jezelf waarbij je meer zelfvertrouwen ontwikkelt en dichter bij jezelf kunt blijven. Je leert professionele coachvaardigheden en weet anderen intrinsiek te motiveren. Heb je al eerder een NLP Practitioner gevolgd? Denk dan eens na over onze 12-daagse hNLP Master-variant van deze training.

IMG_2639

NLP Introductie en trainingen op 20 min van Den Haag

Wij bieden de volgende NLP trainingen en opleidingen aan:

Wil je eerst meer weten over NLP? Bezoek onze gratis introductietraining. Daar maak je kennis met de coaches en krijg je een beeld van de samenstelling van de trainingen.

De ervaring van onze cursisten

Wat kan onze NLP training Den Haag voor je persoonlijke en professionele leven betekenen? Ervaringen van cursisten die je zijn voorgegaan lees je hier.

Direct aanmelden?

Zelf aan de slag? Dat kan. Kom eens vrijblijvend ervaren wat het is om NLP te ondergaan. Wedden dat je direct al tot nieuwe inzichten komt? Meld je aan:

Gratis NLP Training

Schrijf je NU in voor de eerstvolgende GRATIS introductie training op: