NLP therapeut

Zoek je een NLP-therapeut?

Ben je op zoek naar een NLP-therapeut die je helpt inzicht te krijgen in de motivaties en drijfveren van jouw handelen? Of heb je de ambitie om zelf therapeut te worden? Maak dan kennis met NLP-NU. Ons team bestaat uit diverse therapeuten en trainers die jou helpen effectiever te communiceren op zowel zakelijk als privégebied en meer vanuit je hart te leven. Onze therapeuten zijn opgeleid tot het niveau van NLP Master coach. Zij bezitten een ruim scala aan emotionele helingstechnieken om jou snel en efficiënt te helpen.

Zo gaan ze met jou op zoek naar datgene dat echt belangrijk voor je is! Waar word jij gelukkig van? Tijdens de sessies leren wij je hoe je anders kunt denken, makkelijker kunt leren loslaten en hoe je emoties verwerkt. Ook helpen we in het onderzoek om jouw doelstellingen scherp en concreet te krijgen.

NLP start een proces van verdieping en bewustwording. Dit zorgt ervoor dat je precies weet wie je bent en wat je wilt. Wij helpen bij iedere stap in dit proces.

Maak kennis met je NLP-therapeut

Ons hele NLP-NU team bestaat uit deskundige, bedreven en bevlogen coaches. Zij hebben jarenlange ervaring op het gebied van therapie, bewustwording, verandermanagement en lichaamsoefeningen. Wij reiken jou de 'tools' aan om anders te leren denken en tot nieuwe resultaten te komen. Leer vaste patronen doorbreken en kom dichter bij jezelf. Onze NLP-therapeuten en coaches helpen je hier graag bij.

Met behulp van hartcoherentie software kunnen hoofd en hart opnieuw in verbinding komen tijdens hartcoherentie sessies.

Mindfulness

Wij vinden het belangrijk dat cliënten leren om hoofd en hart met elkaar te verbinden. En daarmee minder in je hoofd en meer in verbinding met je lijf te functioneren. Mindfulness wil zeggen dat je meer in het hier en NU bent en bewuster leeft zonder stress of overmatig denken. Om erachter te komen waar je passie ligt en wat je hart nu werkelijk sneller doet kloppen, speelt bewustwording een grote rol. Tijdens onze sessies leer je bewuster en intenser in het hier en NU te leven. Wij verbinden het woord “nu” niet voor niets met NLP.

Zelf therapeut worden?

Wil je echt serieus met jezelf aan de slag? Dan adviseren wij om zelf een NLP opleiding te volgen. Onze opleiding geeft jou een gedegen basis om zelf te gaan coachen of een therapeutische praktijk te starten. Wil jij:

  • Jezelf verder ontwikkelen?
  • Meer diepgang in gesprekken realiseren?
  • Jouw talenten optimaal benutten?
  • Meer vanuit je hart leven?
  • Met passie en plezier doen wat je werkelijk belangrijk vindt?

Dan helpen onze therapeuten je graag op weg. Elk individu heeft volgens ons de beschikking over unieke talenten om een bijdrage aan een bewustere en mooiere wereld te leveren. Om dit te bereiken zijn begrip en compassie van groot belang.

Maak vrijblijvend kennis

Kom dichter bij jezelf en kies voor een NLP-NU opleiding. Je bent van harte welkom om geheel vrijblijvend kennis met ons te maken. Dit is mogelijk op één van onze NLP introductietrainingen. Tijdens bijeenkomsten of trainingen is er altijd een NLP-therapeut van ons team aanwezig. Op deze manier krijg je een goede indruk van ons en weet je exact op welke manier de trainingen opgebouwd zijn. Hierna weet jij of coaching/therapie, training en/of onze opleiding jouw leven kan transformeren.

Gratis NLP Training

Schrijf je NU in voor de eerstvolgende GRATIS introductietraining op:

Start vandaag nog met jouw persoonlijke ontwikkeling!