NLP therapeut in de regio Rotterdam

Een NLP-therapeut in de omgeving van Rotterdam?

Mis je een bepaalde diepgang en ben je op zoek naar een NLP-therapeut in Rotterdam? Dan ben je bij NLP-NU aan het juiste adres. Dingen die we denken en doen worden na enige tijd een gewoonte, we handelen zonder erbij na te denken. Zonder dat we het door hebben leven we veelal op de automatische piloot. Graag helpen wij je door middel van NLP-technieken en modellen meer inzicht te laten krijgen in de dingen die je doet. Wij geloven dat je kan bijdragen aan een bewustere en fijnere wereld voor jezelf en anderen met behulp van NLP. Je leert met behulp van een coach effectief communiceren. Dit is de sleutel tot het weerleggen van je vaste denkpatronen en het komen tot nieuwe resultaten.

Maak kennis met je NLP-therapeut

Het team van NLP-NU bestaat uit uiterst bekwame trainers en coaches. Zij zetten al hun kennis en kunde in om jou in je persoonlijke ontwikkeling te begeleiden. Ze zijn gediplomeerde mastercoaches en NLP trainers en hebben jarenlange ervaring. Samen met jou gaan de coaches op zoek naar nieuwe inzichten om vaste patronen te doorbreken. Op deze manier kom je dichter bij de kern en jezelf.

Therapie

Bewust en mindful ZIJN door NLP

Duik in je onderbewuste en kom dichter bij jezelf. Stel jezelf de vraag wat je passie is. Wat wil je en waar gaat je hart nou echt sneller van kloppen? Bewustwording speelt hierbij een belangrijke rol. Leer intenser leven in het hier en nu. Het woord ‘nu’ is met een reden aan NLP verbonden. Het heeft een diepere betekenis voor ons. Het staat voor jezelf en mindful zijn. Dus wil jij:

  • Jezelf verder ontwikkelen?
  • Meer diepgang in gesprekken realiseren?
  • Jouw talenten optimaal benutten?
  • Meer vanuit je hart leven?
  • Met passie en plezier doen wat je werkelijk belangrijk vindt?

Dan helpen onze therapeuten je graag op weg.

Wil je graag eens kennismaken?

Wil je graag dichter bij jezelf komen? Kies dan voor een NLP-therapeut bij NLP-NU in Rotterdam. Kom gerust eens vrijblijvend kennismaken of meld je aan voor de NLP introductietraining. Zodra de aanmelding binnen is ontvang je een samenvatting per mail. Tijdens deze inspiratiebijeenkomst krijg je een goede indruk van ons en op welke manier onze trainingen zijn opgebouwd. Hierna weet jij of NLP jouw leven gaat veranderen.

Gratis NLP Training

Schrijf je NU in voor de eerstvolgende GRATIS introductietraining op:

Start vandaag nog met jouw persoonlijke ontwikkeling!