De NLP opleiding in Rotterdam

De NLP opleiding in Rotterdam

Meer uit je relaties en carrière halen? Ben je toe aan verdere ontwikkeling? Bekijk dan eens of een NLP opleiding in Rotterdam bij NLP-NU iets voor jou is! Wij helpen je meer controle te krijgen over je eigen emoties. Leer communicatie effectiever in te zetten. Doorbreek patronen en kom tot nieuwe inzichten. Om dit te bereiken is eerst inzicht nodig. Wij begeleiden je tijdens dit proces zodat je uiteindelijk meer rust ervaart en bewuster leeft.

IMG_9508

Een gemixte NLP opleiding

Voor onze NLP opleiding kiezen wij een mix van NLP en hNLP. Het uitgangspunt van NLP bestaat uit vaste modellen en technieken. Wij vullen dit aan met het beste van hNLP. Zo krijg je meer besef van handelingen en onbewuste patronen. Bij hNLP gaan we uit van het individu, dit staat centraal. Ieder mens is uniek en heeft eigen patronen. Omdat hNLP geen vast systeem heeft, is het flexibeler. De trainers letten op onbewuste patronen om deze te doorbreken.

Keuze NLP-NU trainingen en opleidingen in Rotterdam

De keuzemogelijkheden voor een NLP-NU opleiding zijn:

Bezoek je onze vrijblijvende inspiratie- en introductiebijeenkomsten, dan kom je meteen meer te weten over NLP. Tijdens de 15-daagse NLP Practitioner opleiding kom je alles te weten over de werking van je brein en welke invloed dit heeft op je gedrag. Een vervolg hierop is de hNLP Master practitioner opleiding. Hier begint de zoektocht naar jouw dieperliggende waarden. Emoties leer je te transformeren, zowel bij jezelf als bij anderen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Enthousiast geworden over de mogelijkheden van NLP? Haal het beste uit jezelf met een NLP opleiding in de omgeving van Rotterdam. Maak kennis met ons en kom beter in verbinding met jezelf. Voor meer informatie of vragen kun je contact met ons opnemen. Het is natuurlijk ook mogelijk om je direct in te schrijven voor een introductietraining of opleiding.

Start vandaag nog met jouw persoonlijke ontwikkeling!