Locatie: Rotterdam | Den Haag | Nieuwerkerk ad IJssel

NLP in Rotterdam | Den Haag | Nieuwerkerk ad IJssel

NLP training Rotterdam - Centrum

Onze maandelijkse Introductie trainingen, bijeenkomsten, kennismakingen en coachsessies houden wij bij ons op kantoor in Rotterdam Centrum - Westersingel. Dit ligt op zo'n 20 - 25 min. afstand van Den Haag en is via de A13 - A20 goed te bereiken! Meld je nu direct aan voor een van onze gratis informatieavonden (maandelijks) en ervaar direct wat NLP voor jou zou kunnen betekenen.

Kantoorlocatie NLP-NU: Rotterdam

Westersingel 97
3015 LC Rotterdam
(200m afstand van Witte de Withstraat)

Meer over onze GRATIS training

NLP Opleidingen - Nieuwerkerk ad IJssel

Diverse NLP trainingen en opleidingen houden wij bij Leefgoed De Olifant in Nieuwerkerk aan den IJssel (zo'n 20 min van Rotterdam en Den Haag). Zo'n 2x per jaar starten wij een nieuwe NLP Practitioner opleiding en 1x per jaar houden wij een hNLP Master Practitioner.

IMG_2637

Deze sfeervolle locatie bevindt zich midden in de natuur, tussen de uitgestrekte weilanden en een dijkje wat langs het water de Hollandsche IJssel loopt. Zodra het goed weer is kun je al je oefeningen buiten doen in kleine groepjes van 2 tot 4 personen. Even afstand van jouw dagelijkse hectiek en in alle rust werken aan jezelf.

We hanteren kleine groepen, volop persoonlijke aandacht (van trainers en opleidingscoaches) en veel verdieping op persoonlijke ontwikkelingsprocessen. Onze totale opleiding kun je zien als een doorlopend coachproces van zo'n 9 maanden waarin je met jezelf en elkaar aan de slag gaat om je persoonlijke doelen te realiseren wat leidt tot meer zelfvertrouwen, daadkracht en Persoonlijk leiderschap.

Trainingslocatie: Leefgoed de Olifant

Groenendijk 325
2911 BB Nieuwerkerk aan den IJssel
https://leefgoed.nl/

Onze NLP opleidingen
IMG_20170508_163107
IMG_2636
Locatie_NLP-NU