NLP Practitioner Opleiding

NLP Practitioner

Elkaar begrijpen – dat willen we toch allemaal? Al helemaal als je anderen wilt helpen. Dan is op dezelfde golflengte zitten van groot belang. Daar kan de NLP practitioner opleiding je bij helpen. Het maakt je bewust van de processen die gedrag en communicatie sturen. Je leert jezelf en anderen beter begrijpen. Daarmee kan je effectiever met anderen (en jezelf) aan de slag als professional, coach, trainer en in alle rollen waarin je met mensen werkt.

NLP Opleiding zuid-holland

De Practitioner: een praktische aanpak

De oprichters van NLP bestudeerden hoe succesvolle mensen communiceren. Daarmee ontwikkelden ze een theorie; een handvat om communicatie beter te begrijpen en in te zetten. Met een NLP practitioner beheers je alle tools om zo effectief mogelijk te communiceren.

De aanpak van NLP-NU

We geloven in een persoonlijke aanpak: we klampen ons niet vast aan een vast lesprogramma. Nee, we stemmen onze NLP practitioner training precies af op jouw behoeften. Iedereen is anders! Daarom gaan we samen met je in gesprek om je persoonlijke doelen aan het begin van onze opleiding helder te krijgen. Daarna ondersteunen wij je bij het realiseren van deze doelen.

Onze NLP Practitioner Opleiding

Wie zich echt wil verdiepen in NLP, kiest voor onze NLP Practitioner Opleiding. Het is een 17-daagse opleiding die plaatsvindt in het weekend. Wel zo gemakkelijk naast je werk. Je leert alle ins en outs van NLP: van de basis tot meer en meer diepgang. Het is maar hoever jij wilt gaan. Daarnaast trainen we je in essentiële coachingsvaardigheden zodat je precies weet hoe jij NLP interventies moet doen. Je werkt in groepsverband samen om de practitioner theorie en vaardigheden onder de knie te krijgen. Als je al reeds een NLP-opleiding hebt gevolgd, bieden we ook een Master Practitioner Opleiding aan.

Koffie, thee en NLP

Een goede klik met ons team is cruciaal als je bij ons een opleiding wilt volgen. Kom daarom een keer vrijblijvend kennismaken. We organiseren regelmatig introductieavonden in Rotterdam. Daar laten we je kennis maken met NLP. Je leert ons en mogelijk enkele coaches kennen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Meld je hieronder aan voor de GRATIS  introductieavond.

Wil je weten wat anderen te zeggen hebben over onze NLP Practitioner? Klik dan hier voor referenties.

Spring naar toolbar