NLP Practitioner Opleiding

NLP Practitioner (opleiding)

Elkaar echt begrijpen – wie wil dat niet? Al helemaal als je anderen wilt managen, coachen of begeleiden. Dan zijn essentiële communicatie vaardigheden van groot belang.

Hier kan een NLP practitioner opleiding uitstekend bij helpen. Het maakt je bewust van processen die denken, voelen en handelen sturen. Je leert jezelf en anderen beter begrijpen. Tevens leer je effectief communiceren en beïnvloeden. Met een 'NLP Practitioner' werk je aan Persoonlijk leiderschap en authenticiteit. Een prima aanvulling voor iedere professional, trainer, coach of andere rollen waarin je met mensen werkt.

Met behulp van NLP word je je steeds bewuster 'hoe' jij jezelf soms tegenhoudt vanuit bepaalde gedachten of gevoelens (twijfel, angst, frustratie, etc). Tevens krijg je een set aan tools om deze negatieve gevoelens en gedachten te elimineren die mogelijk zijn ontstaan vanuit eerdere ervaringen. De NLP technieken helpen je loskomen van je verleden. Je creëert nieuwe mogelijkheden naar een krachtige toekomst!

NLP technieken geven je de mogelijkheid om:

  • Beter bij jezelf te leren blijven.
  • Meer controle over je denken, voelen en handelen te krijgen (omgaan met emoties).
  • Beter voor jezelf te zorgen (grenzen stellen).
  • Meer keuzevrijheid te ervaren.
  • Succesvoller te worden in dat wat je leuk vindt.

 

NLP Opleiding zuid-holland

De Practitioner: een praktische aanpak

De oprichters van NLP bestudeerden hoe succesvolle mensen communiceren. Daarmee ontwikkelden ze een structuur; een handvat om communicatie beter te begrijpen en in te zetten. Met een NLP practitioner beheers je alle tools om zo effectief mogelijk te communiceren. Je hoort, ziet en ervaart meer omdat je snel kunt schakelen en precies weet waar je op moet letten. Met onze 15-daagse NLP Practitioner werk je aan gedegen zelfonderzoek en persoonlijk leiderschap.

De aanpak van NLP-NU

We geloven in een persoonlijke aanpak, vanuit het NU, dicht bij jouw persoonlijke behoeften en proces. We trainen direct vanuit het moment. Dat maakt dat onze trainingen meer lijken op een doorlopend coachproces van enkele maanden. Iedereen is anders! Daarom gaan we samen met je in gesprek om je persoonlijke doelen aan het begin van onze opleiding helder te krijgen. De eerste blokken werk je aan een persoonlijk plan waar wij je de structuur geven om je doelen te bereiken. Daarna ondersteunen wij je bij het realiseren van jouw doelen.

Onze NLP Practitioner Opleiding

Wie serieus met zichzelf aan de slag wil kiest voor onze NLP Practitioner Opleiding. Het is een 15-daagse opleiding bestaande uit 8 lesblokken. Gemiddeld heb je maar een lesblok per maand les zodat je ruim de tijd hebt om met elkaar te oefenen en de stof te integreren. Je leert alle ins en outs van NLP. We beginnen met de basis waarna we steeds dieper gaan om essentiële coachingsvaardigheden eigen te maken. Uiteindelijk weet je precies hoe je NLP interventies moet inzetten. Om te oefenen stimuleren wij intervisie sessies. Daarbij werk je in kleine groepjes om samen de NLP Practitioner stof eigen te maken.

Heb je al reeds een NLP Practitioner opleiding gevolgd? Geen probleem. We bieden ook een gecertificeerde hNLP Master Practitioner Opleiding aan van 12-dagen.

Koffie, thee en NLP

Een goede klik met ons team is cruciaal als je bij ons een opleiding wilt volgen. Kom daarom een keer vrijblijvend kennismaken. We organiseren regelmatig introductieavonden in Rotterdam. Daar laten we je kennis maken met NLP. Je leert ons en mogelijk enkele coaches kennen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Meld je hieronder aan voor de GRATIS  introductieavond.

Wil je weten wat anderen te zeggen hebben over onze NLP Practitioner? Klik dan hier voor referenties.