✓ Nieuwste hNLP technieken ✓ Veel persoonlijke aandacht ✓ 24/7 coaching tijdens de opleiding ✓ Kleine groepen

Fiscale voordelen

Onze NLP opleidingen zijn in je aangifte inkomstenbelasting of als bedrijfskosten aftrekbaar.

Een opleiding volgen is een behoorlijke investering in jezelf en/of je medewerkers. Daarom is het prettig te weten dat als je een NLP opleiding bij ons volgt je deze kosten in je aangifte inkomstenbelasting of als bedrijfskosten mag aftrekken. Hieronder tref je per situatie een uitwerking aan:

Privé (Particulier, Studiekosten)

Als je een NLP opleiding volgt voor een toekomstig beroep of functie dan zijn de gemaakte opleidingskosten in je aangifte inkomstenbelasting aftrekbaar. Er geldt wel een drempel van € 250 en je moet de kosten in het betreffende kalenderjaar hebben voldaan. (bron: www.belastingdienst.nl)

Zakelijk (Ondernemer, Bedrijfskosten)

Ben je ondernemer en je volgt onze NLP opleiding voor het op peil houden van je kennis (in het verlengde van je vakgebied), dan zijn de kosten zakelijk aftrekbaar. Daarnaast kunnen ook je reis- en verblijfkosten worden afgetrokken. (bron: belastingdienst)

Zakelijk (Werkgever, werkkostenregeling)

Ben je werkgever en je vergoedt onze NLP opleiding voor werknemers ten behoeve van het onderhouden en verbeteren van zijn/haar kennis en vaardigheden, dan is dit onbelast. Daarnaast kunnen ook reis– en verblijfkosten worden vergoed. (bron: handboek loonheffingen 2015 paragraaf 20.1.4)

Wil jij jouw exacte voordelen bepalen? Neem dan contact op met de belastingdienst of je belastingadviseur. Klik hier om terug te gaan naar data, locaties en prijzen.

Meld je direct aan voor de gratis NLP-workshop

 

Wat is NLP?

Wat is NLP precies, en wat kun je ermee in het dagelijks leven?

Ervaringen van cursisten

Lees hier ervaringen van cursisten die je voor zijn gegaan.

Opleidingsdata

Bekijk hier de data en locaties van de komende opleidingen.