✓ Nieuwste hNLP technieken ✓ Veel persoonlijke aandacht ✓ 24/7 coaching tijdens de opleiding ✓ Kleine groepen

Ervaringen van cursisten

NLP Practitioner opleiding

De NLP Practioner heeft mij veel meer gebracht dan ik van te voren had kunnen verzinnen. De uitdaging door de trainers om ook je persoonlijke proces aan te gaan is voor mij een absolute meerwaarde. Alles was goed verzorgd en als dingen net even iets anders liepen als verwacht,  was er snel al weer een geschikte oplossing aanwezig. De leerstof was uitgebreid en werd voortdurend voorzien van uitgebreide voorbeelden uit de praktijk. Daarnaast werden de cursisten ook betrokken bij het introduceren en uitbeelden van de theorie. De uitstapjes naar hnlp en spiritualiteit vond ik een absolute meerwaarde. Alle stof die in de opleiding is gedeeld schreeuwt bij mij om meer verdieping, ongeacht dat het theorie of praktijk is. Al met al is de leermap een mooi naslagwerk waar ik nog veel in zal terugkijken.

Bedankt voor de geweldige ervaring! Dit zal mij mijn hele leven bij blijven. Ik weet nog niet wanneer, maar ik ga de Master Practioner opleiding ook zeker doen en ik weet ook 100% zeker dat ik dat bij jullie ga doen! Geen twijfel mogelijk. Cijfer: 9 voor de opleiding en een 8 voor de inhoud.


- Michael Meinders - Lead Consultant bij Ricoh -

Ik ben nogal impulsief de opleiding in gegaan en wist niet goed wat ik er van kon verwachten. Vanaf het eerste moment, of eigenlijk al vanaf de intro-avond, werd mijn interesse gewekt en wilde ik meer weten over de onderwerpen die besproken werden. Het enthousiasme van jullie is aanstekelijk en de manier waarop jullie dingen uitleggen en uitbeelden en de voorbeelden die jullie gebruiken maakt niet alleen dat de stof gemakkelijk te begrijpen maar ook goed toe te passen is. De eerste weekenden leek er veel ruimte om de persoonlijke processen. De laatste weekenden stonden duidelijk in het teken van de examenstof eigen maken. Ik merkte toen dat ik een aantal onderwerpen nog wel meer in praktijk had willen brengen zodat de stof me meer eigen zou worden. Ik heb echt enorm genoten van het traject en ben super blij met wat ik geleerd heb en met wat ik er al van mee neem in mijn dagelijks werk en leven. Bijna dagelijks ervaar ik dat ik in of na een gesprek denk “zonder NLP had ik dit heel anders gezien of gedaan”. Tegelijkertijd besef ik dat er nog zoveel meer te leren valt. Ontzettend bedankt hiervoor!!! Al met al een heel mooie opleiding met veel afwisselende leervormen en een goede verdeling van de onderwerpen. Ik zou iedereen aan raden om deze opleiding te gaan volgen. Cijfer: 9 voor de opleiding en 9 voor de inhoud.

Esther-dahlkamp-NLP
- Esther Dahlkamp - Rayon manager -

NLP inspiratie weekenden

Ik heb twee onvergetelijke weekenden bijgewoond (Stressvrij & Presteren in flow): Beide weekenden waren geweldig, intens, confronterend en bevrijdend, waarin ik door middel van leuke oefeningen, duidelijke uitleg en gesprekken meer en meer ben gaan beseffen hoe belangrijk ik mezelf mag voelen. Mij is duidelijk geworden wat het betekend om in het "nu" te denken en mischien nog belangrijker: te voelen. Beide weekenden waren uniek en een aanrader voor iedereen.

- Erwin Verheij -

We hebben genoten van een supermooi NLP-NU inspiratie weekend waarin doeltreffende oefeningen, diepgaande kennis en ook ontspanning samen werden gebracht door de zeer professionele en ervaringsdeskundige trainers/ coaches Edwin & Berry. Veel persoonlijke aandacht waardoor je je kernwaarden leert ontdekken, je zelfkennis verdubbelt en zelfs kunt doordringen tot jouw missie in het leven. Het bracht ons sturing en handvatten carrières te verdiepen en ruimte te maken voor innerlijke dromen... Dank Berry & Edwin, Leroy & leuke 'klasgenoten' voor de onwijs goede energie en leerzame momenten!

- Suzanne Jongerius -

Dit weekend is het mooiste cadeau dat ik aan mezelf heb kunnen geven, ingepakt door Berry en Edwin. De mensen met wie ik dit heb mogen beleven zullen een fijne herinnering zijn in de toekomst, dankbaar ben ik voor alle inzichten die ik nu heb meegekregen. De locatie "landgoed de Olifant" was prachtig, het een zijn met de natuur, je verbonden voelen met de natuur, de geluiden om je heen.. Je kunt alleen zien wat je gelooft - dat is de enige mogelijkheid (Byron Katie). Ik vergeet het nooit meer. Super bedankt!!

- Samantha de Jong -

Het weekend was heel bijzonder zowel  qua energie als de omgeving. Een prachtige groep mensen bij elkaar. Weer in verbinding met mezelf. Nieuwe inzichten, inspiratie, valkuilen ontdekken. Maar vooral het gevoel in het “nu” te zijn, niet bezig met morgen of volgende week. Wat is echt belangrijk voor mij. Maar vooral weer het kind in mezelf omarmd. Bedankt lieve Ber & Edwin!

- Annemijn Eijkema -

In het stressvrij weekend heb ik stukjes van mezelf mogen ontdekken en uiten, waar in het dagelijks leven vaak geen ruimte voor is. Berry en Edwin creëren op een hele ontspannen manier de ruimte voor de zelfexpressie die we meestal niet aandurven. Ik heb een aantal pijnen kunnen identificeren en helen, die nooit eerder in zo'n duidelijke vorm naar buiten zijn gekomen. Hierdoor heb ik mezelf beter leren kennen en heb ik ervaren dat ik degene ben die mijn leven in de hand heeft en dat ik me niet door pijn en angst hoef te laten leiden. Ik kwam dit weekend uit met een boost van energie, motivatie en liefde voor mezelf. Dit zie ik vooral terug in de manier waarop ik sinds deze training zorg voor mijn lichaam en geest. Met veel meer aandacht en liefde, wat me een stuk gelukkiger maakt. Dit trainingsweekend is een ervaring waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Eentje waar ik energie uit haal op momenten dat het 'je bent het niet waard'- stemmetje in mijn hoofd de kop op steekt.
afzender: M.H.

Het stressvrij inspiratieweekend heeft veel voor ons betekend en in werking gezet. Binnen onze relatie kunnen we samen effectiever en op een prettigere manier met elkaar communiceren. Op persoonlijk vlak hebben we beide stappen gezet die bepalend zijn voor onze carrière. Verschillende ademhalingsoefeningen, die we tijdens het NLP weekend kregen aangereikt, zetten we beide dagelijks in zodat we over het geheel gezien, beter functioneren.
Afzender: J&A.

Allereerst wil ik jullie ontzettend bedanken voor het onwijs gave weekend. Wat jullie dit weekend voor elkaar hebben gekregen in slechts drie dagen was echt geweldig. Zelf ben ik al druk bezig met bewustzijn, maar dit weekend heeft het weer behoorlijk aangezwengeld omdat je door de waan van de dag toch weer verstrikt raakt in het alledaagse en zeker niet bezig bent met het nu.
Sinds het weekend zit ik nog in een soort van roes die heerlijk voelt. Er zijn zeker wel wat situaties geweest waarin er stress naar boven kwam maar ik kon het ook weer heel makkelijk van me af laten glijden. Acceptatie en loslaten en dat is een onwijs gaaf gevoel als je er op die wijze mee om kan gaan. De groep was erg leuk, klein en intiem en de locatie was zeer rustgevend en ontspannen. Net of ik een weekend in de Ardennen was. Ik vond de groep echt erg leuk en het gevoel was goed waardoor het allemaal van zelf ging. Ik heb veel van een ieder mogen leren en de feedback was zeer waardevol.
Ik heb mezelf voorgenomen dit (soortgelijke sessie) 2 keer per jaar voor mezelf te doen om weer even tot mezelf te komen en weer te realiseren wat belangrijk is.  Resume, ik heb een top weekend gehad waar ik jullie heel erg voor wil bedanken.
Afzender: R.L

Wat ik ook al met Edwin en Berry had gedeeld, ik voel me bevoorrecht dat ik tijdens het weekend zulke mooie mensen heb ontmoet, jullie hebben stuk voor stuk met je eigen verhaal mij weten te raken. "MEER van jezelf houden, houdt nooit op!!"
Afzender: E.V.

Het was een superweekend. Moe maar voldaan ben ik thuis gekomen.
Ik voel de positiviteit al 2 dagen om me heen.
Allemaal nog bedankt voor jullie bijdrage aan mijn positieve gevoel.
Afzender: R.v.S.

Wat een bijzonder weekend! De foto’s spreken wat mij betreft voor zich:) Persoonlijke groei is een dynamisch proces waar van jezelf houden en jezelf kennen centraal staan. Hierin hebben we samen, en ieder voor zich, een mooie stap voorwaarts gezet!
Je bent altijd meer dan je denkt en geniet bewust van NU!
Afzender: P.K.

Nogmaals wil ik jullie bedanken. Johan gaf een prachtige metafoor aan tijdens zijn Aikodo training dat men iedere keer bezig is met het ont-wikkelen van zichzelf om tot de kern te komen. Dit weekend heb ik mezelf weer een stukje kunnen ont-wikkelen en ben daar enorm dankbaar voor. Tevens voel ik me bevoorrecht dat ik tijdens het weekend zulke mooie mensen heb ontmoet, die stuk voor stuk met hun eigen verhaal mij hebben weten te raken.
Afzender: L.M.

Chers amis,
Bedankt voor de mooie nieuwe verkregen inzichten!.
Je vous embrasse trés fort, bisou,
Afzender: J.T.
 

NLP Practitioner brochure

Ja, ik wil graag de NLP practitioner brochure per e-mail ontvangen.

Wat is NLP?

Wat is NLP precies, en wat kun je ermee in het dagelijks leven?

Ervaringen van cursisten

Lees hier ervaringen van cursisten die je voor zijn gegaan.

Opleidingsdata

Bekijk hier de data en locaties van de komende opleidingen.