NLP Opleiding Zuid-Holland

NLP Opleiding Zuid-Holland

We kennen hem allemaal, die ene vriend of collega die alles voor elkaar krijgt met een glimlach. Hoe bestaat het toch? Het antwoord vind je in NLP. Communiceren kun je leren, net als alle NLP beïnvloedingstechnieken. Mensen kiezen voor een NLP opleiding om zelfverzekerder en effectiever te leren communiceren. NLP is een persoonlijke verandermethode om jezelf en anderen in hun kracht te zetten en te coachen.

NLP Opleiding zuid-holland

Wat NLP inhoudt

NLP is de afkorting van neurolinguïstisch programmeren. De grondleggers onderzochten de communicatie van succesvolle mensen. Daarmee vormden ze de NLP-aanpak: tools, handvatten en inzichten die communicatie begrijpelijk maken. Het onderbewuste wordt blootgelegd en benut. Daarmee krijg je de kracht om je doelen te bereiken, zowel in je professionele als persoonlijke leven.

Wat we voor je kunnen doen

Een persoonlijke aanpak is bij ons ontzettend belangrijk. Volg je een opleiding van NLP-NU, dan gaan we aan de slag met wat jij belangrijk vindt. De opleiding wordt gegeven in groepsverband op locatie Leefgoed de Olifant. We bieden twee varianten:

NLP Businessopleiding

Je leert in een bondige, 6-daagse training de basis van NLP. Ons eerste doel is om je bewust te maken van de processen die je houding, gedrag en communicatie sturen. We kijken naar jouw persoonlijke motivatie; we leren je kracht uit jezelf te halen. Het is praktijkgericht en no-nonsense: met het verkregen inzicht kun je gelijk aan de slag. Deze opleiding wordt doordeweeks gegeven.

NLP Practitioneropleiding

Wil je serieus aan de slag met NLP? Kies dan de grondige 15-daagse practitioneropleiding. Van zelfontplooiing tot anderen coachen: alles komt voorbij. We leren je hoe je NLP toe kunt passen op leiderschap, management en coaching. Aan het eind van de rit heb je kennis van alle mogelijkheden van NLP. We bieden ook een vervolgopleiding aan: de Master Practitioneropleiding. Deze vinden beide in het weekend plaats.

Het ijs breken met NLP-NU

Heb je interesse in een opleiding bij NLP-NU? Kom dan naar een vrijblijvende introductieavond in Rotterdam. Daar maak je kennis met de coaches, met je (mogelijk) toekomstige opleidingsgenoten en met de wereld van NLP. We leggen de basis van NLP uit, doen wat praktische oefeningen en gaan met je in gesprek. We hopen dat je na een persoonlijk gesprek zeker weet of je wat aan onze opleidingen hebt. Meld je hieronder aan.

Benieuwd naar de ervaring van voorgangers? Lees hier hun verhaal.