NLP opleiding in Rotterdam

NLP opleiding in Rotterdam

Ben je er aan toe om jezelf verder te ontwikkelen? Wil je meer uit je relaties of carrière halen? Kies dan voor een NLP opleiding in Rotterdam bij NLP-NU.  Wij helpen je bewuster te communiceren. Je leert meer controle te hebben over je eigen emoties en prioriteiten te stellen in wat echt belangrijk is voor je. NLP start een proces van bewustwording en verdieping. Het is van belang om eerst inzicht te krijgen in je eigen vaste patronen, handelen en communicatie. Dit inzicht op zich brengt vaak al een verandering met zich mee. Het uiteindelijke resultaat is effectiever communiceren en bewuster leven.

Een NLP opleiding in Rotterdam: welk niveau?

Voor deelname aan een NLP training en opleiding is hbo- werk en denkniveau gewenst. Ons advies is daarom om minimaal een MBO+ vooropleiding te hebben voor het volgen van een NLP opleiding.

Bij voldoende deelname (80% aanwezig) ontvang jij als deelnemer een certificaat. Dit vindt plaats op de laatste twee dagen van de opleiding. Mocht je jezelf willen uitdagen, dan is het mogelijk om een diploma te behalen. Hiervoor wordt een theorie- en praktijkexamen afgenomen. Midden in de omvangrijke natuur op Leefgoed De Olifant in Nieuwerkerk aan de IJssel geven wij de NLP opleidingen.

NLP-trainingen en opleidingen

NLP-NU biedt de volgende trainingen en opleidingen aan:

 

Wil je meer te weten komen over NLP en hoe je het gebruikt in je dagelijkse leven? Kom dan vrijblijvend naar een van onze inspiratie- en oefenbijeenkomsten. Zo kun je kennis met ons maken en krijg je een beeld over de opbouw van onze opleidingen. Tijdens de 3-daagse inspiratieweekenden gebruiken we onderdelen van de NLP stof waarmee we aan het werk gaan. Dit bieden wij aan voor een scherpe prijs zodat je voelt en beleeft wat NLP met je doet. Bij de 17-daagse NLP Practitioner opleiding leer je hoe informatieverwerking van je brein leidt tot gedrag. Een vervolg op deze opleiding is de tevens 17-daagse NLP Master Practitioner opleiding. Hier ga je op zoek naar jouw diepere waarden. Je komt in contact met je intuïtie en leert meer te accepteren wat er op je pad komt. Je leert emoties bij jezelf en anderen te veranderen. Tijdens deze master staan de thema’s Metaprogramma’s en Modelleren centraal.

NLP-weekend-NLP-NU

Kennis maken met NLP

Een NLP opleiding volgen met een groep gelijk gestemde mensen is een goed idee. Haal meer uit jezelf en je relaties, zowel in privé als op werkgebied. Vrijblijvend kennis maken kan altijd. Of meld je aan voor een NLP inspiratiebijeenkomst. Per mail ontvang je dan een bevestiging. Deze bijeenkomst zorgt voor een goede eerste indruk en hierna kun je makkelijker bepalen of een NLP opleiding bij jou past op dit moment in je leven.

Start vandaag nog met jouw persoonlijke ontwikkeling!

Spring naar toolbar