NLP opleiding in Rotterdam (Zuidholland)

NLP opleiding in Rotterdam Zuidholland

NLP in Rotterdam - Zuidholland

Zo'n 15 minuten van Rotterdam en zo'n 25 minuten vanaf Den Haag ligt Nieuwerkerk a/d IJssel. Een prachtig plaatsje midden in de natuur om in alle rust en stilte met jezelf aan de slag te gaan.

Wil je meer uit jezelf, jouw relaties of carrière halen? Denk dan eens na over onze NLP opleiding. Deze NLP opleiding is meer dan alleen een communicatie opleiding. Het gaat vooral over jezelf. Hoe kijk jij de wereld in? Hoe trek jij conclusies uit datgene wat je hoort, ziet of ervaart? En hoe breng jij jezelf in een bepaalde stemming dat voor succes of teleurstelling zorgt?

Al dit soort zaken komen aan bod tijdens deze Erkende NLP opleiding in Rotterdam waarbij we jou een stevig basis meegeven op het gebied van zelfvertrouwen, bewuster communiceren, omgaan met emoties en meer Persoonlijk leiderschap.We geven je alle inzichten op het gebied van coaching en zelfcoaching waardoor je steeds meer vanuit je eigen waarden leert leven. Dus vanuit dat wat ECHT belangrijk voor je is.

NLP start een proces van bewustwording en verdieping. Het is van belang om eerst inzicht te krijgen in je eigen vaste patronen, handelen en communicatie. Dit inzicht op zich brengt vaak al een verandering met zich mee. Het uiteindelijke resultaat is effectiever communiceren en bewuster leven.

Erkende NLP practitioner opleiding van 15 dagen?

Voor deelname aan een NLP training en opleiding is hbo- werk en denkniveau gewenst. Ons advies is daarom om minimaal een MBO+ vooropleiding te hebben voor het volgen van een NLP practitioner opleiding.

Bij voldoende deelname (80% aanwezig) tijdens onze 15-daagse leprogramma ontvang jij als deelnemer een certificaat. Dit vindt plaats op de laatste twee dagen van de opleiding. Mocht je jezelf willen uitdagen, dan is het mogelijk om tevens een diploma te behalen. Hiervoor wordt een theorie- en praktijkexamen afgenomen. Wij geven onze NLP practitioner opleiding op Leefgoed De Olifant in Nieuwerkerk aan de IJssel.

NLP trainingen en opleidingen bij NLP-NU

NLP-NU biedt de volgende trainingen en opleidingen aan:

 

Wil je meer te weten komen over NLP en hoe je het gebruikt in je dagelijkse leven? Kom dan vrijblijvend naar een van onze inspiratie- en Introductiebijeenkomsten. Zo kun je kennis met ons maken en krijg je een beeld over de opbouw van onze opleidingen. Bij onze 15-daagse NLP Practitioner opleiding leer je hoe informatieverwerking van je brein leidt tot gedrag.

Een vervolg op deze opleiding is de tevens 12-daagse NLP Master Practitioner opleiding. Hier ga je op zoek naar jouw diepere waarden. Je komt in contact met je intuïtie en leert meer te accepteren wat er op je pad komt. Je leert meer controle te krijgen over je eigen emoties en denken waarna je deze leert overstijgen.

Wij kijken er naar uit je te ont-moeten. We hopen je snel te zien voor een kopje koffie of op een van onze maandelijkse introductie trainingen.

 

Start vandaag nog met jouw persoonlijke ontwikkeling!