NLP opleiding Den Haag

NLP opleiding Den Haag

Jezelf ontwikkelen, bewuster leren communiceren, je professionele en persoonlijke relaties leren benutten – je leert het in de NLP opleiding Den Haag van NLP-NU.

Door NLP word je je bewust van de processen die communicatie tussen mensen sturen. Je krijgt middelen en inzichten aangereikt om persoonlijke en professionele doelen mee te bereiken. Zelfinzicht is de sleutel tot succesvol communiceren. In de NLP opleiding Den Haag maken we je bewust van je motivatie, waarmee je uitdagingen aan kunt gaan met bedrevenheid. In harmonie met jezelf en anderen.

nlp-nu trainingen cursus den haag

Twee NLP-trajecten

Op slechts 25 minuten afstand van Den Haag geven wij op een prachtig landgoed de Olifant (naast Capelle a.d. IJssel) twee varianten van onze NLP opleiding Den Haag. Welke variant voor jou geschikt is, is afhankelijk van je wensen en je niveau:

NLP Businessopleiding (doordeweeks)

Deze korte 6-daagse opleiding legt een sterke basis van NLP. In groepsverband helpen we je bewust te worden van de processen die je houding en gedrag bepalen, en wat dat voor je communicatie betekent. Aan het einde van de opleiding ben je in staat om effectiever te werken, te communiceren en te leven.

NLP Practitioneropleiding (in het weekend)

De NLP Practitioneropleiding biedt je een uitgebreide en grondige ontwikkeling. Je leert alle NLP-technieken die je nodig hebt om beter samen te werken en leiding te geven. Om communicatie effectief te gebruiken persoonlijke en professionele relaties te laten excelleren. Als je al eerder een NLP opleiding hebt gevolgd, bieden we je ook een Master Practitioner-opleiding aan.

De mogelijkheden

Hieronder de mogelijkheden van NLP-NU op een rijtje:

 

Eerst kennis maken met NLP en de coaches? Kom dan naar een vrijblijvende introductiebijeenkomst.

Wat NLP kan betekenen

Daar kunnen we het natuurlijk uren over hebben, maar we laten dat liever over aan de ervaringsdeskundigen: de cursisten die je voorgingen. Lees hier hun verhalen.

Aan de slag

Ben je nieuwsgierig geworden naar NLP? Kom dan naar een introductiebijeenkomst om vrijblijvend te ervaren wat NLP voor jou kan betekenen:

Gratis NLP Training

Schrijf je NU in voor de eerstvolgende GRATIS introductie training op: