NLP Master Practitioner

NLP Master Practitioner

Heb je een NLP Practitioner opleiding afgerond en wil je nog dieper in NLP duiken? Wil je erachter komen wat je missie, identiteit en waarden zijn? En zo leren een waardevol bestaan te leiden? Daar gaan we in de NLP Master Practitioner-opleiding mee aan de slag.

NLP Opleiding zuid-holland

Inzicht en verdieping

De NLP Master Practitioner-opleiding zet de ontdekkingsreis van de Practitioner-opleiding voort. We gaan aan de slag met moderne hNLP-technieken. Je krijgt meer zelfinzicht door jouw hoogste logische niveaus onder de loep te nemen: missie, waarden en visie. We werken naar afstemming van alle niveaus toe. Er zijn dan geen conflicterende waarden of overtuigingen meer, waardoor er synergie ontstaat tussen jouw denken, doen en handelen. Dat maakt je vrij om jouw doelen te bereiken en anderen te helpen, coachen en trainen.

Werken aan transformatie

Het is een vraag die we allemaal wel eens gesteld hebben: Waarom ben ik hier? We gaan niet alleen op zoek naar een spiritueel of filosofisch antwoord, maar vooral naar een praktisch antwoord. Net als topsporters een overwinning visualiseren, helpen we je het leven visualiseren dat je graag wilt leiden. Zo heb je voor iedere beslissing en ieder conflict een kompas op zak, dat je helpt kiezen wat belangrijk voor je is.

12 dagen duiken in NLP

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom volg je de Master Practitioner samen met een kleine groep op onze opleidingslocatie Leefgoed de Olifant. We hebben daar de ruimte en de tijd om elke deelnemer grondig te begeleiden. Ook heb je 24/7 een persoonlijke coach tot je beschikking. Die staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Je blijft op die manier bezig met je verdieping in NLP, ook als je thuis of op je werk bent. Dit zijn je resultaten na de 12-daagse NLP Master Practitioner-opleiding:

  • Je kunt als professioneel coach aan de slag
  • Je kunt in een oogopslag patronen herkennen, doorzien en doorbreken
  • Je kent een aantal gevorderde hNLP-technieken
  • Je bent dieper verankert in jezelf
  • Je weet hoe je excellent gedrag in kaart én in praktijk kunt brengen

 

Overweeg je de Master Practitioner-opleiding? Kom een keer langs op onze vrijblijvende introductieavond. Of duik in het diepe en schrijf je direct in.

k=rsa;p=MIGfMA0GCSqGSIb3DQEBAQUAA4GNADCBiQKBgQDeMVIzrCa3T14JsNY0IRv5/2V1/v2itlviLQBwXsa7shBD6TrBkswsFUToPyMRWC9tbR/5ey0nRBH0ZVxp+lsmTxid2Y2z+FApQ6ra2VsXfbJP3HE6wAO0YTVEJt1TmeczhEd2Jiz/fcabIISgXEdSpTYJhb0ct0VJRxcg4c8c7wIDAQABv=DMARC1; p=none; rua=mailto:rua@dmarc.brevo.com