NLP Master Practitioner Rotterdam

NLP Master Practitioner Rotterdam

Heb je een NLP Practitioner opleiding afgerond, maar wil je meer over NLP weten? Wil je erachter komen wat je missie, identiteit en waarden zijn? En dat inzicht gebruiken om een waardevol bestaan te leiden? Daar gaan we in de NLP Master Practitioner Rotterdam mee aan de slag.

NLP Opleiding zuid-holland

Op zoek naar je missie, waarden en visie

In de NLP Master Practitioner Rotterdam gaan we dieper dan je in de Practitioner-opleiding ooit bent geweest. We gaan aan de slag met moderne hNLP-technieken. We gaan op zoek naar inzicht in jouw hoogste logische niveaus: missie, waarden en visie. Het doel is om al je logische niveaus op elkaar af te stemmen. Dat neemt conflicterende waarden en overtuigingen weg, waardoor je eenheid creëert tussen je denken, doen en handelen. Dat geeft je de innerlijke kracht om je doelen te bereiken en om anderen te coachen, trainen en helpen.

Aan de slag met je persoonlijke doel

‘Waarom ben ik hier?’, het is een vraag waar ieder mens een antwoord op zoekt. In de NLP Master Practitioner Rotterdam gaan we op zoek naar een praktisch antwoord. We helpen je om jouw gewenste leven te visualiseren. Net als topsporters een overwinning visualiseren, helpt dat je de juiste keuzes te maken om het leven dat je wilt te realiseren.

In 12 dagen een NLP Master

Je volgt de NLP Master Practitioner Rotterdam samen met een kleine groep op onze opleidingslocatie Leefgoed de Olifant. De opleidingslocatie is omringd door natuur. Dat geeft ons ruimte en rust om iedereen grondig te begeleiden. We vinden persoonlijke aandacht belangrijk, daarom heb je een persoonlijke opleidingscoach die je 24/7 kunt benaderen met vragen en opmerkingen. Je blijft op die manier continu bezig met je verdieping in NLP, ook als je thuis of op je werk bent.

Dit zijn de resultaten na de 12-daagse NLP Master Practitioner:

  • Je kunt als professioneel coach aan de slag
  • Je ziet in een oogopslag patronen herkennen, doorzien en doorbreken
  • Je kent een aantal gevorderde hNLP-technieken
  • Je bent dieper verankert in jezelf
  • Je weet hoe je excellent gedrag in kaart én in praktijk kunt brengen

 

Ben je geïnteresseerd in de NLP Master Practitioner Rotterdam? Kom een keer langs op onze vrijblijvende introductieavond. Of duik in het diepe en schrijf je direct in.