NLP en Enneagram voor organisaties

NLP en Enneagram voor organisaties

Speciaal voor HRM-medewerkers, (project)managers, coaches en beleidsmakers organiseren wij deze bijeenkomst. Een geweldig moment om te netwerken en nieuwe kennis op te doen op het gebied van persoonlijke- en organisatieontwikkeling.

Waarom NLP & Enneagram?

NLP is een bewezen effectieve methode uit de psychologie (hoe werkt ons brein) en wordt veelal succesvol toegepast binnen functies waarbij menselijk contact cruciaal is. NLP staat bekend als een effectieve persoonlijke verandermethodiek. Het maakt mensen bewust van (onbewuste) gedragspatronen en geeft je tools en inzichten om deze te veranderen en structureel te doorbreken.

Het Enneagram geeft structuur bij zelfanalyse. Het beschrijft 9 verschillende karaktertyperingen en geeft inzicht in persoonlijkheidsstructuren. Met behulp van het Enneagram gaan mensen op zoek naar diepere drijfveren achter gedragspatronen. Waarom schiet iemand keer op keer in de helpers rol? Waarom gaat iemand conflicten uit de weg? Of vindt het lastig om duidelijke grenzen aan te geven? Waarom vertonen sommige mensen overdreven perfectionistisch of uitstel gedrag? En waarom zijn het altijd dezelfde personen die te laat komen?  Wanneer je bepaald gedrag kunt voorspellen hebben we het over gedragspatronen.

Enneagram-emotie

Het Enneagram geeft je dus een inkijkje in de diepere motieven achter deze gedragspatronen.

Een unieke en krachtige combinatie!

Wanneer je NLP combineert met het Enneagram krijg je een UNIEKE en krachtige combinatie. Beide methodieken versterken elkaar (1 + 1 = 3). In onze optiek gereedschap dat iedere HRM-er, manager, coach of beleidsmedewerker dient te bezitten! Wij reiken je in korte tijd zeer effectieve methoden aan. Je leert in 'no-time' gedachte-, gevoel- en gedragspatronen herkennen bij collega’s, medewerkers of klanten. Je weet direct wat hen motiveert, afschrikt of juist inspireert. Hierdoor ga je andere vragen stellen, leer je schakelen en ga je beter anticiperen omdat je hun gedrag steeds beter leert voorspellen. Kortom: noodzakelijke kennis om nog beter te worden in dat waar je al goed in bent!

Hoe ziet deze bijeenkomst er uit?

Wij gaan er een super leuke en luchtige bijeenkomst van maken, vol met leuke verhalen, anekdotes en persoonlijke verdieping per type. Voorafgaand aan deze bijeenkomst krijg je van ons materiaal toegestuurd om met zelfonderzoek te starten. Het zal één groot feest der herkenning worden.

NLP en Enneagram in teams?

Onze ervaring is zeer positief wanneer deze combinatie wordt ingezet in teams of groepen. Deelnemers gaan niet alleen zichzelf, maar ook elkaar beter begrijpen! Daardoor ontstaat er meer onderling respect, weten mensen beter met elkaar om te gaan en ontstaan er sterkere teams. Deelnemers leren elkaars kracht benutten en weten elkaar triggers en ontwikkelpunten. Het geeft dus een geweldige boost aan bewustwording en teamontwikkeling. Neem direct contact op voor onze offerte!

Start vandaag nog met persoonlijke ontwikkeling!

k=rsa;p=MIGfMA0GCSqGSIb3DQEBAQUAA4GNADCBiQKBgQDeMVIzrCa3T14JsNY0IRv5/2V1/v2itlviLQBwXsa7shBD6TrBkswsFUToPyMRWC9tbR/5ey0nRBH0ZVxp+lsmTxid2Y2z+FApQ6ra2VsXfbJP3HE6wAO0YTVEJt1TmeczhEd2Jiz/fcabIISgXEdSpTYJhb0ct0VJRxcg4c8c7wIDAQABv=DMARC1; p=none; rua=mailto:rua@dmarc.brevo.com