NLP Cursus

NLP Cursus

Vlot communiceren: sommigen hebben er talent voor, anderen moeten hun best doen. Het lijkt iets ondoorgrondelijks. Iets wat alleen te duiden is met termen als charisma en mentaliteit. Toch is het tastbaar. Bewust communiceren – met anderen en met jezelf – kun je leren. Wil je dat? Dan is een NLP cursus iets voor jou.

nlp cursus samenwerking

NLP legt het onderbewuste bloot

NLP is een afkoring van neurolinguïstisch programmeren. De aanpak is ontwikkeld om de gedragingen van uitzonderlijke mensen inzichtelijk te maken. Meesters van NLP hebben de tools, handvatten en inzichten om hun persoonlijke en professionele ontwikkeling te sturen.

Waar kan NLP-NU je mee helpen?

We zweren bij een persoonlijke aanpak: jij geeft aan wat je wilt bereiken en wij helpen je daarmee. In onze NLP-cursussen leer je hoe je NLP praktisch kunt toepassen in je leven. De cursussen geven we in groepsverband op onze opleidingslocatie op Leefgoed de Olifant. Je kunt kiezen uit twee varianten:

NLP Businessopleiding

Je leert in een bondige, 6-daagse training de basis van NLP. Ons eerste doel is om je bewust te maken van de processen die je houding, gedrag en communicatie sturen. We kijken naar jouw persoonlijke motivatie; we leren je kracht uit jezelf te halen. Het is praktijkgericht en no-nonsense: met het verkregen inzicht kun je gelijk aan de slag. Deze opleiding wordt doordeweeks gegeven.

NLP Practitioneropleiding

Wil je serieus aan de slag met NLP? Kies dan de grondige 15-daagse practitioneropleiding. Van zelfontplooiing tot anderen coachen: alles komt voorbij. We leren je hoe je NLP toe kunt passen op leiderschap, management en coaching. Aan het eind van de rit heb je kennis van alle mogelijkheden van NLP. We bieden ook een vervolgopleiding aan: de Master Practitioneropleiding. Deze vinden beide in het weekend plaats.

Koffiedrinken met NLP-NU

We kunnen ons voorstellen dat je eerst kennis wilt maken. Daarom organiseren we met regelmaat een vrijblijvende introductieavond in Rotterdam. Je maakt er kennis met ons, met andere mensen die geïnteresseerd zijn en met de NLP-theorie. We doen een aantal praktische oefeningen, om je te helpen begrijpen wat NLP voor je kan betekenen. Nieuwsgierig? Meld je hieronder aan.

Ben je ook benieuwd naar de ervaring van voorgangers? Lees hier wat de cursus heeft gebracht.

Gratis NLP Training

Schrijf je NU in voor de eerstvolgende GRATIS introductie training op: