NLP Cursus Zuid-Holland

NLP Cursus Zuid-Holland

Sterk communiceren is moeilijker dan het lijkt. Er zijn mensen die het eenvoudig doen lijken. Het lijkt bijna alsof ze iets weten wat jij niet weet. Wat als er een manier is om beter te communiceren? Om de omgang met je vrienden, collega’s en met jezelf te versoepelen? Kennis is macht. En NLP leert je communicatie te begrijpen.

NLP Opleiding zuid-holland

De essentie van NLP

Elk mens handelt vanuit programma’s en patronen, dat is de basis van NLP. De manier waarop je reageert op situaties is vastgegroeid in je onderbewustzijn. NLP maakt je bewust van het onderbewuste. Je leert handelen vanuit je eigen intrinsieke motivaties. Dat geeft je kracht om doelbewust te communiceren, handelen én te leven.

NLP-NU pakt het persoonlijk aan

Bij NLP-NU zit je niet vast aan een lesprogramma. Samen met onze ervaren trainers werk je aan jouw persoonlijke doelen. We werken transparant en flexibel aan jouw ontwikkeling. Naast het cursustraject, heb je ook een 24/7 NLP-coach tot je beschikking: een expert die je helpt met uitdagingen en vragen buiten de lesdagen.

NLP-NU biedt twee cursusvarianten aan:

NLP Businessopleiding

Je leert in een bondige, 6-daagse training de basis van NLP. Ons eerste doel is om je bewust te maken van de processen die je houding, gedrag en communicatie sturen. We kijken naar jouw persoonlijke motivatie; we leren je kracht uit jezelf te halen. Het is praktijkgericht en no-nonsense: met het verkregen inzicht kun je gelijk aan de slag. Deze opleiding wordt doordeweeks gegeven.

NLP Practitioneropleiding

Wil je serieus aan de slag met NLP? Kies dan de grondige 15-daagse practitioneropleiding. Van zelfontplooiing tot anderen coachen: alles komt voorbij. We leren je hoe je NLP toe kunt passen op leiderschap, management en coaching. Aan het eind van de rit heb je kennis van alle mogelijkheden van NLP. We bieden ook een vervolgopleiding aan: de Master Practitioneropleiding. Deze vinden beide in het weekend plaats.

Kom eens kennismaken

Is je interesse gewekt? Kom dan langs bij onze vrijblijvende introductieavond in Rotterdam. Daar maak je kennis met de trainers, geven we je een kijkje in de wereld van NLP en geven we je objectief advies. En er is natuurlijk koffie en thee. Onderaan deze pagina kun je je aanmelden.