NLP cursus in Rotterdam

NLP cursus in Rotterdam volgen?

Toe aan zelfontplooiing en bewust bezig zijn met het verbreden van je kwaliteiten? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor een NLP cursus in Rotterdam bij NLP-NU. Wij laten je zien hoe je bewuster communiceert. Je leert hoe je meer grip krijgt op je emoties en je persoonlijke behoeften voorop stelt. Een proces van verdieping en bewust zijn begint met NLP-NU. De eerste stap is inzicht krijgen in jouw vastgeroeste patronen, handelingen en communicatie. Het inzicht alleen brengt al vaak transformatie (een definitieve verandering) met zich mee. Met behulp van NLP kun je doelen bereiken, zelfverzekerder communiceren en een bijdrage leveren aan een bewustere wereld. NLP wordt veelvuldig ingezet in omgevingen waar professionele communicatie belangrijk is.

Een NLP cursus in Rotterdam: wat kun je verwachten?

Onze NLP cursus is een ware aanvulling voor je CV en wordt op HBO niveau gegeven. Daarom adviseren wij minimaal een hbo werk- en denkniveau te hebben met als minimale instroom MBO+ niveau. Tijdens de twee laatste dagen van de 15-daagse cursus ontvang jij als deelnemer, bij een deelname van 80%, een certificaat. Belangrijke thema's waar je mee aan de slag gaat:

  • Hoe leer ik makkelijker communiceren en verbinding maken?
  • Hoe kan ik mezelf en anderen beter om laten gaan met problemen of moeilijke situaties?
  • Hoe kan ik mijn persoonlijk doelen realiseren? Wat wil ik nu eindelijk echt?
  • Hoe kom ik los van overmatig denken en negatieve gedachten?
  • Hoe kan ik mezelf en anderen motiveren?
  • Hoe leer ik beter omgaan met emoties en gebeurtenissen uit het verleden? (loslaten)

 

Voor iedereen die zichzelf nog meer wil uitdagen bestaat bij ons de mogelijkheid om ook een NLP diploma te halen. Dit vereist een afname van zowel een theorie- als praktijktoets. Onze cursus geven wij op het prachtige Leefgoed De Olifant in Nieuwerkerk aan den IJssel, midden in de natuur. Aan de 6-daagse cursus is geen toets verbonden.

De mogelijkheden van NLP-NU

Wij bieden de volgende cursussen en opleidingen aan:

 

Onze vrijblijvende introductietrainingen bezoek je om te ervaren waarvoor je NLP inzet en wat het voor je doet. Op deze manier maak je direct kennis met ons en krijg je een beeld over de samenstelling van onze cursussen. Tijdens onze themadagen of Masterclasses ga je bijvoorbeeld op een prettige en diepgaande manier met jezelf aan slag hoe jij jouw doelen kunt gaan realiseren. Het is een proces van verdieping, reflectie en zelfanalyse waarbij je leert om overdadig denken en stress los te laten. Een andere optie is om tijdens de opleiding op zoek te gaan naar jouw diepste beweegredenen om je persoonlijke missie te vervullen. Ook leren wij je alles over gedrag en hoe dit tot stand komt door middel van informatieverwerking van je brein. Dit alles en meer leer je tijdens de 15-daagse NLP Practitioner opleiding. Voor de serieus geïnteresseerden is er een vervolgopleiding, namelijk de NLP Master practitioner. Tijdens beide opleidingen leer je alle coachtechnieken en hoe je moeiteloos emoties bij jezelf en anderen kunt transformeren.

Meer informatie

Een NLP cursus volgen nabij Rotterdam in een mooie omgeving is een echte aanrader. Kom in contact met jezelf en leer bewuster leven. Wil je meer informatie over NLP of de cursussen die wij bieden? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen we je graag.

Direct inschrijven voor de GRATIS training?

Wil jij je direct inschrijven voor onze GRATIS introductietraining? Dat kan natuurlijk ook. Hier krijg je meer informatie over wat NLP is, wat je er mee kunt en wat onze cursussen en opleidingen precies inhouden. Vul direct onderstaand formulier in en wij houden een plek voor je vrij!

Gratis NLP Training

Schrijf je NU in voor de eerstvolgende GRATIS introductie training op:

Start vandaag nog met jouw persoonlijke ontwikkeling!