NLP cursus Den Haag

NLP cursus Den Haag

Zou jij ook vanuit zelfvertrouwen en overtuigingskracht willen leren communiceren? Informeer dan eens wat een NLP cursus voor jou kan betekenen..?

NLP is een verandermethode om Persoonlijk- en Coachend Leiderschap te ontwikkelen. Je ontwikkelt professionele coachtechnieken om jezelf en anderen te motiveren en laten groeien. Wij geven je graag alle technieken tijdens onze NLP cursus Den Haag.

NLP (neurolinguïstisch programmeren) kent zijn oorsprong vanuit de toegepaste psychologie en is ontwikkelt vanuit een studie naar succesvol gedrag. Je krijgt een zeer uitgebreide set aan gereedschappen en inzichten waarmee je bewuster en doelgerichter gaat communiceren. Tijdens onze NLP cursus Den Haag geven we je de basis waarmee je persoonlijk en professioneel groeit.

nlp-nu cursus training den haag

Onze opleidingen

Op 25 minuten afstand van Den Haag vind je Leefgoed de Olifant, de locatie van onze NLP cursus Den Haag. Daar geven we groepscursussen NLP op verschillende niveaus:

NLP Business training (doordeweekse cursus)

Dit is een bondige, kernachtige variant van de cursus waarin we je binnen 6 dagen zoveel mogelijk praktische NLP-technieken aanleren. We werken aan het begrip van je communicatieprocessen. Je ontwikkelt inzicht in je eigen communicatieproces. En je leert tevens bewust te sturen op het gespreksdoel met anderen. De NLP Business training geeft je in korte tijd alles dat je nodig hebt om meer uit je professionele en persoonlijke relaties te halen.

NLP Practitioneropleiding (in het weekend)

Zoek je verdieping in de wereld van NLP? In deze 15-daagse cursus ontwikkel je samenwerking- en leiderschapsvaardigheden. Je leert NLP-technieken die toepasbaar zijn op een breed scala relaties: van professioneel (klanten, collega’s, het bestuur) tot persoonlijk (je partner, vrienden, familie). Je krijgt inzicht in jezelf en anderen. Je leert over motivatie, samenwerken en onderhandelen vanuit de theorie van NLP. Heb je al eerder een NLP-cursus of opleiding gevolgd? Dan is de Master-variant van de Practitioneropleiding jouw beste keuze.

Het aanbod van NLP-NU

Wij bieden de volgende NLP-cursussen/opleidingen aan:

 

Liever eerst vrijblijvend kennismaken met NLP? Kom naar een introductiebijeenkomst in ons kantoor in Rotterdam. Daar leggen we de basisprincipes van NLP uit en bespreken we wat NLP voor je kan betekenen.

Wat vinden onze cursisten ervan?

Hoe ervaarden de cursisten die je voorgingen onze cursussen? Dat lees je hier.

Meld je direct aan

Ben je nieuwsgierig geworden naar NLP? Kom eens naar een gratis introductiebijeenkomst. Meld je hier aan:

Gratis NLP Training

Schrijf je NU in voor de eerstvolgende GRATIS introductie training op: