NLP cursus Den Haag

NLP cursus Den Haag

Wil je boven jezelf uitstijgen? Je bewust worden van je communicatieprocessen? Groeien in je persoonlijke en professionele relaties? Dat leer je in de NLP cursus Den Haag van NLP-NU.

NLP (neurolinguïstisch programmeren) is een reeks van handvatten, gereedschappen en inzichten waarmee je bewust leert communiceren. In onze NLP cursus Den Haag geven we je een basis waarmee je persoonlijke en professionele groei kunt realiseren. Je leert obstakels overwinnen met effectiviteit en innerlijke rust.

nlp-nu cursus training den haag

Onze opleidingen

Op 25 minuten afstand van Den Haag vind je Leefgoed de Olifant, de locatie van onze NLP cursus Den Haag. Daar geven we groepscursussen NLP op verschillende niveaus:

NLP Businessopleiding (doordeweeks)

Dit is een bondige, kernachtige variant van de cursus waarin we je binnen 6 dagen zoveel mogelijk praktische NLP-technieken aanleren. We werken aan het begrip van je communicatieprocessen. Je inzicht in je eigen communicatie, pas je toe om resultaatgericht te communiceren met anderen. De NLP Businessopleiding geeft je in korte tijd alles dat je nodig hebt om meer uit je professionele en persoonlijke relaties te halen.

NLP Practitioneropleiding (in het weekend)

Zoek je verdieping in de wereld van NLP? In deze 17-daagse cursus ontwikkel je samenwerking- en leiderschapsvaardigheden. Je leert NLP-technieken die toepasbaar zijn op een breed scala relaties: van professioneel (klanten, collega’s, het bestuur) tot persoonlijk (je partner, vrienden, familie). Je krijgt inzicht in jezelf en anderen. Je leert over motivatie, samenwerken en onderhandelen vanuit de theorie van NLP. Heb je al eerder een NLP-cursus of opleiding gevolgd? Dan is de Master-variant van de Practitioneropleiding jouw beste keuze.

Het aanbod van NLP-NU

Wij bieden de volgende NLP-cursussen/opleidingen aan:

 

Liever eerst vrijblijvend kennismaken met NLP? Kom naar een introductiebijeenkomst in ons kantoor in Rotterdam. Daar leggen we de basisprincipes van NLP uit en bespreken we wat NLP voor je kan betekenen.

Wat vinden onze cursisten ervan?

Hoe ervaarden de cursisten die je voorgingen onze cursussen? Dat lees je hier.

Meld je direct aan

Ben je nieuwsgierig geworden naar NLP? Kom eens naar een gratis introductiebijeenkomst. Meld je hier aan:

Gratis NLP Training

Schrijf je NU in voor de eerstvolgende GRATIS introductie training op: