NLP Coach

Op zoek naar een NLP Coach?

Veel van ons vliegen op de automatische piloot: we leven ons leven, werken en praten zonder erbij stil te staan. Het is een uitdaging om je daar bewust van te worden. NLP kan je helpen om inzicht te krijgen in de processen die je houding en gedrag sturen. Door jezelf te begrijpen, kan je vaste patronen doorbreken en boven jezelf uitstijgen. Wij kunnen je daarmee helpen.

De coaches van NLP-NU

Onze coaches zijn ervaren, deskundig en gepassioneerd. We hebben NLP-NU opgezet omdat we geloven dat NLP je kan helpen – het heeft ons namelijk ook geholpen. We begeleiden je tijdens het proces van bewustwording: we geven je tools en inzichten om persoonlijk te groeien. Je leert uitdagingen aangaan met inzicht en innerlijke rust. Lees hier meer over de coaches en trainers.

Wil je jezelf en anderen leren coachen?

Ambities om zelf coach te worden? Onze NLP-trainingen en opleidingen zijn met de grootste liefde en aandacht opgebouwd. Wij helpen je graag tijdens jouw persoonlijke zoektocht en ontwikkeling om zelf te gaan coachen. 7 redenen om voor ons te kiezen:

Onze NLP-opleidingen bereiden je voor om zelf coach of trainer te worden. De opleidingen zijn persoonlijk: we helpen je om jouw eigen doelen te bereiken. Dit is hoe we ons onderscheiden:

  • Je krijgt veel persoonlijke aandacht en begeleiding
  • Je kunt altijd flexibel inhalen
  • Onze opleiding is officieel NLP + hNLP gecertificeerd
  • Je krijgt een eigen 24/7 opleidingscoach
  • Jouw persoonlijke proces staat centraal (integrale aanpak)
  • We gebruiken de nieuwste hNLP-technieken
  • We leren je ook stressreductie- en mindfulness-technieken

Je leert – onder begeleiding van twee trainers en je eigen opleidingscoach – de technieken en begrippen van NLP. Daarnaast krijg je ook nog aanvullende stof: een Enneagram (een diepgaand persoonlijkheidsmodel) en Hartcoherentie (een effectieve methode voor stressreductie). Ook leer je ego-structuren en karakterfixaties kennen.

nlp coach sfeerbeeld

Kom vrijblijvend kennismaken met NLP

Ben je geïnteresseerd in een NLP coach of opleiding? We organiseren vrijblijvende introductieavonden in Rotterdam. Daar krijg je en indruk van ons instituut, de opbouw van onze trainingen en maak je kennis met de coaches. Én er is gratis koffie en thee.

Wil je liever persoonlijk advies? Neem dan contact op met de onderstaande knop.