NLP coach in Rotterdam

Op zoek naar een NLP coach in Rotterdam?

Ben je op zoek naar een NLP coach in de omgeving Rotterdam? Dan ben je bij NLP-NU aan het juiste adres. Vaak leven we, zonder het door te hebben, op de automatische piloot. We voeren de hele dag door onbewuste vaste handelingen uit. Wij helpen je door middel van NLP meer inzicht te krijgen in de dingen die je doet en daar ook bij stil te staan. Zo ben je je meer bewust van je eigen handelingen en communicatie. Zo doorbreek je vaste patronen en kom je tot nieuwe resultaten.

Maak kennis met je NLP coach in Rotterdam

Al onze ervaren en deskundige NLP coaches en trainers hebben passie voor hun vak. Zij begeleiden jou tijdens het proces van bewustwording. Zij geven je alle tools en inzichten om acceptatie, groei, vreugde en ontspanning te realiseren. Bekijk hier de coaches en trainers van NLP-NU.

Jezelf en anderen leren coachen?

Ambities om zelf coach te worden? Onze NLP-trainingen en opleidingen zijn met de grootste liefde en aandacht opgebouwd. Wij helpen je graag tijdens jouw persoonlijke zoektocht en ontwikkeling om zelf te gaan coachen. 7 redenen om voor ons te kiezen:

  • Veel persoonlijke aandacht en begeleiding
  • Altijd flexibel inhalen
  • Officieel NLP + hNLP gecertificeerd
  • Je eigen opleidingscoach 24/7
  • Jouw persoonlijk proces centraal (integrale aanpak)
  • De nieuwste hNLP technieken (NLP 2.0)
  • Inclusief stressreductie en mindfulness technieken

Tijdens de opleiding krijg je persoonlijke aandacht van jouw eigen opleidingscoach en twee trainers. Wij geven je de laatste inzichten vanuit psychologisch onderzoek. Vanuit een integrale aanpak breng je denken, voelen en handelen weer in balans. Een aantal aanvullingen op de gebruikelijke stof zijn; het Enneagram (een diepgaand persoonlijkheidsmodel) en Hartcoherentie (o.a. effectief bij stressreductie). Ook leer je ego-structuren en karakterfixaties kennen en beheers je een aantal mindfulness technieken.

IMG_9540

Vrijblijvend komen kennismaken?

Wil je graag meer uit jezelf halen of dichter bij jezelf komen? Kies dan voor een NLP coach of trainer bij NLP-NU in Rotterdam. Kom gerust eens vrijblijvend kennismaken of meld je aan voor de NLP introductietraining. Tijdens deze bijeenkomst krijg je een goede indruk van ons instituut en op welke manier onze trainingen zijn opgebouwd. Hierna kun je beter bepalen of onze manier van trainen bij jou past!

Spring naar toolbar