NLP coach in Rotterdam

Een coach die luistert én helpt

Vaak leven we op de automatische piloot. We voeren de hele dag door onbewuste, vaste handelingen uit. We maken de meeste keuzes onbewust. Sommige keuzes helpen je verder, maar andere staan je in de weg. Wil je jouw belemmeringen doorbreken? Dan ben je bij NLP-NU aan het juiste adres.

We gaan we aan de slag met persoonlijke en professionele problemen die je ervaart. NLP helpt je daarmee, door je inzicht te geven in de patronen die jouw leven bepalen. We geven je tools, handvatten en inzichten mee om daar verandering in te brengen. Zo werken we met je samen om acceptatie, groei, vreugde en ontspanning te realiseren.

Maak kennis met je NLP coach in Rotterdam

Al onze ervaren en deskundige NLP coaches en trainers hebben passie voor hun vak. Het zijn empathische, zorgvuldig uitgekozen mensen die paraat staan om je te helpen. Ze begeleiden je tijdens het proces van bewustwording, en gebruiken hun vaardigheid op het gebied van NLP om je te helpen groeien.

Kom hier meer te weten over de coaches en trainers van NLP-NU.

Jezelf en anderen leren coachen

Ambities om zelf coach te worden? Onze NLP-trainingen en opleidingen zijn met de grootste liefde en aandacht opgebouwd. Wij helpen je graag tijdens jouw persoonlijke zoektocht en ontwikkeling om zelf te gaan coachen. 7 redenen om voor ons te kiezen:

  • Veel persoonlijke aandacht en begeleiding
  • Altijd flexibel inhalen
  • Officieel NLP + hNLP gecertificeerd
  • Je eigen opleidingscoach 24/7
  • Jouw persoonlijk proces centraal (integrale aanpak)
  • De nieuwste hNLP technieken (NLP 2.0)
  • Inclusief stressreductie en mindfulness technieken

Tijdens de opleiding krijg je persoonlijke aandacht van jouw eigen opleidingscoach en twee trainers. Wij geven je de laatste inzichten vanuit psychologisch onderzoek. Vanuit een integrale aanpak breng je denken, voelen en handelen weer in balans. Een aantal aanvullingen op de gebruikelijke stof zijn; het Enneagram (een diepgaand persoonlijkheidsmodel) en Hartcoherentie (o.a. effectief bij stressreductie). Ook leer je ego-structuren en karakterfixaties kennen en beheers je een aantal mindfulness technieken.

oprichters nlp-nu

Vrijblijvend komen kennismaken?

Wil je graag meer uit jezelf halen of dichter bij jezelf komen? Kies dan voor een NLP coach of trainer bij NLP-NU in Rotterdam. Kom gerust eens vrijblijvend kennismaken of meld je aan voor de NLP introductietraining. Tijdens deze bijeenkomst krijg je een goede indruk van ons instituut en op welke manier onze trainingen zijn opgebouwd. Hierna kun je beter bepalen of onze manier van trainen bij jou past!

k=rsa;p=MIGfMA0GCSqGSIb3DQEBAQUAA4GNADCBiQKBgQDeMVIzrCa3T14JsNY0IRv5/2V1/v2itlviLQBwXsa7shBD6TrBkswsFUToPyMRWC9tbR/5ey0nRBH0ZVxp+lsmTxid2Y2z+FApQ6ra2VsXfbJP3HE6wAO0YTVEJt1TmeczhEd2Jiz/fcabIISgXEdSpTYJhb0ct0VJRxcg4c8c7wIDAQABv=DMARC1; p=none; rua=mailto:rua@dmarc.brevo.com