Neurolinguïstisch programmeren Rotterdam

Neurolinguïstisch programmeren in Rotterdam

Wat is neurolinguïstisch programmeren - NLP?

De afkorting NLP staat voor neurolinguïstisch programmeren. Neuro heeft betrekking op ons brein en de wijze waarop wij de informatie die we binnen krijgen verwerken. Linguïstisch verwijst naar het taalkundige aspect en non-verbale communicatiesystemen die wij gebruiken. Programmeren staat voor de onbewuste handelingen die we vaak uitvoeren zonder er bij stil te staan en het vermogen dit te veranderen. Zo’n 95% van deze processen gaan automatisch. Juist het bewust zijn en herkennen hiervan, geeft gelegenheid voor meer zelfsturing en communicatieverbetering. NLP is een combinatie van communicatie en zelfontwikkeling. Wij reiken je de handvatten en tools aan om meer grip te krijgen op je emoties.

baratto home

Waarom neurolinguïstisch programmeren leren?

Met NLP krijg je meer inzicht in houding, communicatie en gedrag. Je leert effectiever te communiceren, niet alleen met anderen, maar ook met jezelf. Dat geeft je de sleutel om op een andere wijze te denken en tot nieuwe bevindingen te komen. Een aantal redenen om NLP te doen op een rijtje:

  • Je communicatie tot op zeer hoog niveau professionaliseren
  • Jezelf weten te presenteren en jouw gespreksdoelen weten te realiseren
  • Je leert alle geheimen om levensdoelen te realiseren
  • Je weet prioriteiten te stellen en succesvol veranderingen door te voeren
  • Je legt de basis voor coaching en leiderschap
  • Je herkent persoonlijke drijfveren en weet wat echt belangrijk is
  • Je bezit extra technieken voor balans, flow en emotioneel evenwicht

Het doel is om dichter bij jezelf te komen, je hart te volgen en te doen wat je echt belangrijk vindt! Op deze wijze vinden wij dat NLP bijdraagt aan een bewustere en prettigere wereld, voor jezelf en anderen.

Ik maak graag kennis met NLP-NU

Ben je enthousiast geworden over wat NLP voor je kan doen en wil je meer weten? Schrijf je dan NU in voor de Gratis introductietraining of kies ervoor om vrijblijvend contact op te nemen. Op deze manier krijg je een goede indruk van ons en onze opleidingen. Lees hier de ervaringen van cursisten die je zijn voor gegaan.