Slider

NLP - De beste methode voor persoonlijke ontwikkeling

Onze volgende 17-daagse Practitioner start over

Wat wil jij leren met NLP?

Meer zelfvertrouwen en persoonlijk leiderschap

NLP geeft je structuur om je eigen denken en handelen te onderzoeken. Je weet hoe jij beter bij jezelf kunt blijven en hoe je daadkrachtiger overkomt.

Effectiever communiceren en feedback geven

NLP vergroot jouw waarnemingsvermogen. Je communicatie versterkt doordat je beter waarneemt, minder invult en oplossingsgerichte vragen stelt.

Beter omgaan met stress, angst, verdriet of frustratie

Tijdens onze opleiding krijg je een breed scala aanvullende (helings)technieken om oude emotionele ballast op te ruimen en beter om te gaan met negatieve emoties.

Jezelf en anderen professioneel leren coachen

Door NLP weet je flexibel om te gaan met mentale hindernissen. Je leert de kracht van herkaderen en weet oplossingsgerichte vragen te stellen om mensen te motiveren.

Persoonlijke doelen en resultaten bereiken

Met NLP leer je gedragspatronen doorbreken. Je leert hoe jij jouw dromen en doelstellingen kunt bereiken. Dit werkt motiverend en uitdagend!

Versterk je team en organisatie met NLP!

nlp-nu_17_juni-24_42932541582_o

Jezelf en anderen leren coachen

Jezelf en anderen leren coachen

NLP Brengt je dichter bij jezelf en elkaar

Nieuws en blog

Contact_call_center_NLP-NU

Daadkrachtig professioneel

Yes! In mijn mail staat een aanvraag voor een leuke, nieuwe opdracht. Een fotoshoot en online filmpje voor een bedrijf. Ik ben meteen reuze enthousiast en geef aan te komen naar de set. Maar meteen poppen er ook allerlei gedachten en stemmetjes in mijn hoofd op. Kan ik het wel? Het is heeeelemaal in Amsterdam. Waar […]

rouw-en-verlies-gs

Mag het er zijn?

“Hee Ber, hoe is het nu met je?”.  Er valt een zachte stilte….  Ik zoek naar woorden die mijn gevoel weergeven. Het is inmiddels al weer een jaar geleden dat mijn vader overleed. Terwijl ik oogcontact vermijd komen tal van beelden en herinneringen langs. Samen klussen, de gezelligheid, een biertje pakken, praten over zaken, zijn […]

mjonenboek

Omgaan met narcistische relaties

Narcistische relaties zijn vaak destructief en de gevolgen ervan kunnen leiden tot een levenslang trauma. Familie en vrienden hebben vaak geen idee hoe traumatisch een relatie met een narcist kan zijn. De ervaring is meestal zo schadelijk, dat het geen relatie is waar het slachtoffer zomaar van los komt. Er is namelijk veel meer aan […]

sophie-hilbrand

In de kreukels

Heb jij toevallig ook de aflevering ‘Sophie in de kreukels’ gezien? Sophie Hilbrand onderzoekt de problematiek rondom het fenomeen burn-out. Wat er gebeurt voor, tijdens en na zo’n gebeurtenis. Nou, mijn aandacht had ze meteen. Mooi, kwetsbaar en eerlijk tegelijk. In Nederland hebben meer dan 1 miljoen mensen te maken (gehad) met een burn-out en […]

Traan

Het verdriet mag er zijn

Er valt een traan op mijn broodje carpaccio. Na de dood van mijn vader heb ik mijn leven vrij snel weer opgepakt. Ik weet ook dat mijn vader dat zou willen. ‘Wees realistisch Es, ik kom niet meer terug’, zou hij gezegd hebben. Vandaag vliegt het mij aan. Het besef dat hij er echt niet […]

Waarom NLP-NU?

Wat levert NLP op?

Klanten waarderen ons met een 9

Meer dan 15 jaar kennis en inzicht over persoonlijke ontwikkeling hebben wij gebundeld in onze opleidingen. Iedere trainer heeft een intensief ontwikkeltraject doorlopen. Onze klanten beoordelen ons met een 9 uit 10.

Meer succes en overtuigingskracht

NLP geeft jou alle tools en inzichten om jouw denken, voelen en handelen te onderzoeken en transformeren. Wanneer jij je zekerder gaat voelen, straal je dit uit en kom je overtuigender over. Meer succes is een logisch gevolg!

Jouw proces centraal

Je hebt bij ons je eigen opleidingscoach en subgroep waarmee je oefent, reflecteert, leert en ontwikkelt. Je coach ondersteunt jou maximaal tussen de blokken door tijdens je transformatieproces.

Professionaliseer je communicatie

NLP geeft overzicht, inzicht en structuur aan je communicatie. Hierdoor versterkt je communicatie omdat je anders luistert, minder invult en oplossingsgerichte vragen gaat stellen.

De nieuwste hNLP technieken

hNLP is de doorontwikkelde variant van NLP. Het gaat uit van de psychologie van de mens. Deze technieken zijn krachtiger, sneller en effectiever. Je leert uitgebreider spelen met taal en het onderbewuste.

Meer zelfinzicht en reflectie

NLP start een proces van verdieping en bewustwording. Je weet wie je bent en wat je wilt. Dit geeft focus en nieuwe energie. Je vertrouwt meer op je eigen authentieke ik-kracht en kunt emoties omzetten in nieuwe kansen.

Wat zeggen onze klanten?

Michael Meinders

De NLP Practioner heeft mij veel meer gebracht dan ik van te voren had kunnen verzinnen. Alle stof in de opleiding schreeuwt bij mij om meer verdieping. Bedankt voor de geweldige ervaring!
Dit zal mij mijn hele leven bij blijven. Cijfer: 9.

Micheal Meinders Business Analist ABN AMRO
Esther Dahlkamp

Dagelijks ervaar ik de voordelen van NLP en wat ik heb geleerd. Een heel mooie opleiding met afwisselende leervormen, plezier en een goede verdeling van de onderwerpen.
Ik zou iedereen aan raden om deze opleiding te gaan volgen. Cijfer: 9.

Esther Dahlkamp Rayon Manager Supermarktketen
Jamila

De opleiding heeft mij erg veel gebracht in mijn rol als interimmanager/coach. NLP-NU is een warme nest om te leren, groeien, te verbeteren en je veilig te voelen.
Verbetering van je leven start bij deze kanjers. Cijfer: 9

Jamila Bijjir Interimmanager/coach ZZPer
Sandra_vroegh

De opleiding was een waardevolle en onvergetelijke ervaring.
Bedankt Berry en Edwin xoxo. Cijfer: 9

Sandra Vroegh Manager Finance Ektiv VvE Beheer