Opleidingen en Trainingen

Excellent communiceren en coachen met NLP

Het is een uitdagende tijd waarin Excellent communiceren en coach-skills hard nodig zijn! Tal van professionals kampen dagelijks met grote uitdagingen. Negativiteit - ook wel angst, zorgen, frustratie en weerstand - lijken steeds vaker grip te krijgen! Hoe blijf jij stevig in je schoenen staan en word je een Inspiratie-bron voor je omgeving?

NLP is een bewezen effectieve methode voor mens en organisatie.

Wat is NLP?

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en vindt zijn oorsprong in de psychologie. Het is ontstaan naar aanleiding van een studie naar succesvol gedrag, met name op het gebied van succesvol leren communiceren. NLP heeft alles te maken met het denken, voelen en handelen (gedrag) van mensen.

Hoe creëer ik een positieve flow met NLP?

Door alle technieken word je steeds bewuster 'hoe' jij jezelf soms tegenhoudt vanuit bepaalde gedachten of gevoelens (twijfel, angst, frustratie, etc). Tevens krijg je een set aan tools om deze negatieve gevoelens en gedachten te elimineren en nieuwe mogelijkheden naar de toekomst te creëren! Dit kun je op jezelf en anderen toepassen. Met NLP werk je dus aan zelfcoaching en het begeleiden/coachen van anderen.

NLP is concreet en praktisch

Onze 6-daagse NLP Business opleiding voor €1495,- (Ex BTW) is zeer scherp geprijsd en geeft jou een stevige basis voor de toekomst! NLP is uitermate geschikt voor:

  • Het ontwikkelen van coachend leiderschap en zelfvertrouwen
  • Het herkennen en doorbreken van niet effectieve gedragspatronen
  • Zelfinzicht en tools voor zelfanalyse
  • Jezelf en anderen leren omgaan met angst, stress of paniek situaties
  • Het reduceren van negatieve emoties en het versterken van positieve gevoelens (motiveren)
  • Constructief omgaan met tegenslag, weerstand of kritiek

Wil je meer weten wat NLP jou zakelijk oplevert? Bel dan even met onze trainers (Berry: 06 - 11 494 701) of laat een terugbelverzoek achter. Zij kunnen je exact vertellen wat de mogelijkheden zijn.

afb-26

Ik wil graag een trainer spreken over NLP