✓ Nieuwste hNLP technieken ✓ Veel persoonlijke aandacht ✓ 24/7 coaching tijdens de opleiding ✓ Kleine groepen

NLP en Enneagramdag

Alles wat je nog niet wist over jezelf en anderen!

Tijdens onze Enneagramtraining krijg je een vlijmscherp beeld van je eigen gedragspatronen, waarom je doet wat je doet en waarom bepaalde thema’s zich in jouw leven aandienen. Ook ga je gedragspatronen herkennen van anderen en leer je mensen sneller doorgronden. Je krijgt inzichten en tools om met andere persoonlijkheden om te gaan. Kortom, deze dag zal je helpen om jezelf en anderen beter te begrijpen. Een mooi moment van verdieping, reflectie en persoonlijke groei.

Enneagramdag

Wat is het Enneagram?

Het Ennegram is een model om gedragspatronen te analyseren. Het bestaat uit een uitgebreide beschrijving van de 9 verschillende karaktertyperingen en geeft uiteindelijk inzicht in jouw persoonlijkheidsstructuur. We gaan deze dag in op karaktertrekken, karakteruitingen en jouw emotionele drijfveren. Je zult inzicht krijgen in je eigen afweermechanismen en gevoelspatronen. Met andere woorden: hoe ervaar jij de wereld om je heen en hoe ga je hier mee om. Eind van de dag weet je precies wat jouw drijfveren zijn, wat je triggert, waar jouw ontwikkelingspunten liggen. Wij geven je concrete NLP tools om de volgende stap te kunnen zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Enneagramdag-nlp-emotie

Hoe ziet deze dag er uit?

Wij gaan er een super leuke en luchtige dag van maken, vol met leuke verhalen en anekdotes per type. We zullen de typeringen één voor één bespreken met ruimte voor vragen en persoonlijke verdieping. Voorafgaand aan deze dag krijg je van ons al materiaal toegestuurd om met zelfonderzoek te starten. Het zal één groot feest der herkenning worden. Aanvullend delen we diverse leuke filmpjes van de verschillende karakter typen.

Aanmelden!

Heb je interesse, schrijf je in of neem contact op via onderstaand contactformulier.

Schrijf je NU in voor 28 januari en ontvang de ZELFTEST

Worden wie je bent!

Het Enneagram legt een stevige basis voor zelfonderzoek en karakteranalyse. Aansluitend vormt NLP een persoonlijke verandermethodiek om bepaalde patronen te leren doorbreken. Het geeft je alle tools en inzichten om jezelf echt te transformeren.  

Je bent van harte welkom! 

Contactformulier

Wat is NLP?

Wat is NLP precies, en wat kun je ermee in het dagelijks leven?

Ervaringen van cursisten

Lees hier ervaringen van cursisten die je voor zijn gegaan.

Opleidingsdata

Bekijk hier de data en locaties van de komende opleidingen.